Luk

Luk

Hjulsager-saksespark ikke nok for Oostende

| Jupiler Pro League | 0 kommentarer

Infoboks

Kortrijk - Oostende 3-1
1. Division A
4' 1-0 Gilles Dewaele
32' 1-1 Andrew Hjulsager
49' 2-1 Pape Habib Gueye
80' 3-1 Ilombe Mboyo

Danske Andrew Hjulsager scorede et flot saksespark for Ostende i udekampen mod Kortrijk, der endte med at vinde kampen 3-1.

I den bedste belgiske række, Jupiler Pro League, gik danske Andrew Hjulsager søndag aften på banen med resten af Oostende-mandskabet.

De skulle på udebane forsøge at slå Kortrijk, og gjorde de det, ville de kravle op på en delt ottendeplads, der giver en plads i Europa League-slutspillet. Det samme scenarie kunne Kortrijk opnå med en sejr på hjemmebane.

Det var hjemmeholdet, der startede kampen bedst, og efter fire minutter steg Gilles Dewaele højest til vejrs på et indlæg til bagerste stolpe og headede værterne i front.

Oostende havde sat sig tung på spilfordelingen, og efter 32 minutter resulterede deres spilovertag til det udlignende mål, som Andrew Hjulsager var manden bag.

Den danske angriber havde vristet sig fri af sin markering, og på indlægget til den bagerste del af feltet havde han således rigeligt med plads til at kunne hoppe op i luften og sparke bolden i kassen på et saksespark.

Stillingen holdt halvlegen ud, men der skulle ikke gå mange minutter af anden halvleg før værterne igen bragte sig foran. Habib Gueye stod klar på en ripost kort inde i feltet, og med et resolut spark fik han netmaskerne til at blafre. 2-1.

Længe så det resultat ud til at holde kampen ud, men ti minutter før tid fik Kortrijk lukket kampen. Ilombe Mboyo opsnappede en håbløs tilbageaflevering, og alene mod målet sparkede han sikkert bolden i målet til slutresultatet 3-1.


Af Lasse Rene
Fredag 27. maj