LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Hjulsager tog del i ny flot Celta-skalp

| La Liga | 4 kommentarer
Highlights: Rangers delte med Villarreal hjemme på Ibrox trods rødt kort
Hjulsager tog del i ny flot Celta-skalp
Foto: Getty Images

Infoboks

Villarreal - Celta Vigo 2-3
Primera Division
44' 0-1 Brais Méndez
49' 0-2 Okay Yokuslu
51' 0-3 Maximiliano Gomez
83' 1-3 Carlos Bacca
87' 2-3 Carlos Bacca
Andrew Hjulsager fik de sidste 30 minutter på banen for Celta Vigo, der hentede en flot 3-2-sejr på udebane over Villarreal i La Liga.

Pione Sisto var tilbage i truppen for Celta Vigo, der lørdag skulle forsøge at følge op på sidste uges sejr mod Huesca ved at tage point mod Villarreal på El Madrigal.
 
Den danske landsholdsspiller måtte dog starte opgøret ud med at se til på bænken sammen med Andrew Hjulsager, der kunne se sit hold være farligst i første halvleg.

Villarreal havde mest boldbesiddelse, men fik den ikke brugt til noget, og i stedet var Braiz Mendez utrolig tæt på at bringe udeholdet i front efter 19 minutters spil.
 
Mendez skulle dog få lov til at komme på scoringstavlen med et minut tilbage af første halvleg, da den unge spanier flot fik sendt bolden ind fra kanten af feltet, hvilket gav Celta en pauseføring på 1-0.
 
I starten af anden halvleg var Mendez endnu engang på spil, da han først fik assisteret Okay Yokusulu, som fordoblede udeholdets føring, før Maxilimiano Gomez også nød godt af Mendez' gode oplæg ved at bringe Celta i front med 3-0 efter bare 51 minutter.
 
Målene gav lidt arbejdsro til udeholdet og deres nye træner Miguel Cardoso, der efter 66 minutter valgte at skifte Andrew Hjulsager ind til fordel for lejesvenden Sofiane Boufal.  
 
Til gengæld fik Sisto ikke lov til at få et par minutter i benene, og i stedet måtte den vævre kantspiller se sit hold indkassere en reducering med syv minutter igen, da indskiftede Carlos Bacca sendte bolden i kassen fra et indirekte frispark.
 
Scoringen virkede til at tænde en gnist i hjemmeholdet, der kom på 3-2 med tre minutter igen på endnu et mål af Bacca, men comebacket blev det i sidste ende ikke til for hjemmeholdet, som tabte på hjemmebane for anden uge i streg.  
 
Derimod fortsatte Cardoso sin gode start som Celta-træner og skal nu forsøge at vedligeholde Celtas momentum, når Leganes i næste uge kommer på besøg i Vigo.Af Mads Adam Wegener

4 kommentarer

MesutCazorla 20:47          
Jeg har rigtig meget respekt for Hjulsager. Han startede sæsonen som værende død og begravet i Celta - jeg mener sågar, at klubben forsøgte at afhænde ham - og beskeden var i hvert fald, at han var langt nede i hierarkiet, og spilletid nok ikke var særlig sandsynligt. Siden da har han langsomt kæmpet sig ind i varmen, og gradvist fået mere og mere spilletid, bl.a. på bekostning af Sisto, som til gengæld ser ud til at ryge længere og længere ud i kulden. Den enes død er den andens brød, og selvom det da kunne have været fedt med en masse spilletid til dem begge (samt Emre og Mathias), så under jeg bestemt Hjulsager alt den spilletid han får i øjeblikket - også selvom det er på bekostning af Sisto.
Deja-Vu 22:24          
Fedt at Hjulsager langsomt er kommet igang, men utroligt ærgerligt at Sisto er så langt fra spilletid.

Han har fået én indskiftning i seks kampe, hvoraf han i denne ene kamp kun fik 5 minutter. Det er jo ikke fordi at Sisto er en dårlig spiller, for når han har en af sine gode dage, er han jo en stor profil for Celta, men han er alt alt for ustabil i sit spil.
Tropico 07:52          
Sisto leverer jo, som han gør på landsholdet, så det er helt berettiget, at han slet ikke spiller og end ikke er i truppen. Han skal virkelig til at tage sig sammen, hvis han ikke skal sælges i vinterens vindue - måske en udlejning kan komme på tale. Manden er hamrende ustabil og smider den ene bold væk efter den anden. Det er efterhånden tydeligt, at han ikke har niveau til at spille på et hold som Celta, der gerne skulle blande sig i top 6-8 hvert år. Jeg håber også dette betyder et farvel til landsholdet i en længere periode - spiller man ikke for klubholdet, og præsterer man ej heller, skal man ikke udtages.
Dr.JoeDoe 08:49          
Jeg har rigtig meget respekt for Hjulsager. Han startede sæsonen som værende død og begravet i Celta - jeg mener sågar, at klubben forsøgte at afhænde ham - og beskeden var i hvert fald, at han var langt nede i hierarkiet, og spilletid nok ikke var særlig sandsynligt.
Enig. Hjulsager viser en del om sin mentalitet hen over den seneste periode med store udfordringer i spilletid er han nu begyndt at få en del minutter grundet sit hårde arbejde. Det er noget Hjulsager tidligere har fået ros for, og nu engang viser han at han er meget svær at slå ud af kurs. Spændende at se hvad det udvikler sig til.
Onsdag 24. april
Tirsdag 23. april