Luk

Hobro-chef bekræfter Malmös klausul

| International | 0 kommentarer

Infoboks

Brøndby IF - Hobro
Superligaen Grundspil (15/12)
bet365 1,40 4,50 7,50
NordicBet 1,48 4,45 6,95
Oddset 1,42 4,60 7,80
YouBet 1,48 4,55 7,50

Malmö FF kan kalde Anel Ahmedhodzic hjem i løbet af vinteren, men det giver mest mening, at stopperen bliver, mener Hobros sportschef Jens Hammer Sørensen. 

Malmö FF-ejede Anel Ahmedhodzic sad over med karantæne, da Hobro sidste søndag tabte 1-2 til FC København på udebane. 

Derudover har den unge svenske spillet fra start i sæsonens øvrige 16 ligakampe, og lejeopholdet har indtil været en succes. 

Malmö FF har til vinter muligheden for at kalde U21-landsholdsspilleren hjem før tid, men det giver mest mening, at han bliver, mener Hobros sportschef Jens Hammer Sørensen. 

- Som udgangspunkt er aftalen med Malmö FF, at han er her indtil sommer. Det forholder vi os til. Men Malmö FF har muligheden for at kalde ham hjem, og det er mest af alt op til Anel selv, siger Hammer til bold.dk og fortsætter: 

- Vi er rigtigt glade for ham og håber meget, at han er her indtil sommer. Han har taget store skridt under et trænerteam, der stiller store krav til ham og giver ham meget ansvar på banen. 

- Vi synes, Anel er meget bedre nu, end han var i sommer, da han kom hertil. Derfor giver det også mening for alle parter, hvis han bliver. Og det er jeg heller ikke i tvivl om, at han gerne vil blive. 

Forespørgsler på offensiv duo

Hobro har offensivt et par attraktive herrer i Edgar Babayan og Emmanuel Sabbi, der tidligere har været meldt på vej videre. 

Der er stadig interesse for profilerne, og spørgsmålet er, om de skal videre til januar. 

- Det er svært at sige. De spiller godt og gør ondt på modstanderne. Og der er mange klubber, der godt kan bruge den slags spillere, så vi må vente og se, hvad der sker. Men lige nu er der ikke noget på dem. 

- Der er forespørgsler. Det er der hele tiden, men der er ikke noget konkret at forholde os til. Hverken på den ene eller den anden, siger Hammer. 

Hobro gæster søndag AaB. 

Køb billetter til Hobros kommende hjemmekampe her!


Af Mikael Blond
Fredag 13. december