Luk

Hobro-chef: Playoff er mest interessant på TV

| 3F Superliga | 30 kommentarer

Infoboks

Hobro-chefen Jens Hammer har haft en hård tid under Hobros overlevelseskamp, og han mener, at playoff-kampene er mest interessante for offentligheden.

I Hobro måtte man mandag sande, at næste sæson byder på 1. division.

Afgørelsen faldt efter en tæt kamp mod Lyngby, hvor Hobro mandag var ét enkelt mål fra at sikre overlevelse efter playoff-kampen om at undgå den tredje og sidste nedrykkerplads.

Sportschef og klubmand Jens Hammer Sørensen erkender, at nedrykningsspillet har været hårdt for nerverne, og han mener, at playoff-afgørelser om nedrykning må være mest interessant for dem, der ser med uden at være involveret.

- Jeg ville lyve, hvis jeg sagde, det ikke havde været en hård tid. De der playoff-kampe er nok mest interessante for offentligheden, der følger med på TV og stadion, og ikke for os, der er involveret i kampene, siger Jens Hammer til bold.dk og fortsætter:

- Hvis man bare sidder og ser det på TV, tror jeg, det er sjove og spændende kampe at følge med i, men for os, der er involveret i det, er det mere end en sjov kamp.

- Man er nervøs, og min søvnrytme har heller ikke været god i den sidste periode, vil jeg gerne afsløre. Det har været hårdt at være igennem, men jeg synes, vi har arbejdet godt og var godt forberedt.

- Det bliver tilfældigheder, når man koger sæsonen ned til to kampe, som afgør det, og det er hårdt at være i.

Hobro tabte samlet 3-4 til Lyngby, der altså er med i næste udgave af 3F Superligaen.

I næste sæson er der ikke længere playoff om nedrykning i Superligaen.

- Vi pyntede i Superligaen - det gør Lyngby også

Hobros sportschef fortalte inden afgørelsen mellem Lyngby og Hobro, at uanset hvad, så ville en velfungerende klub rykke ud, og derfor mener han da også, at Superligaen er blevet fattigere efter mandagens nedrykning.

- Jeg har stor respekt for det arbejde, de har lavet i Lyngby. Det ville have været en bet for Superligaen, hvis de rykkede ud, og det ville det også for os, sagde jeg, siger han og uddyber:

- Vi pyntede i Superligaen, har fået point mod alle hold og har fået point i to tredjedele af kampene. Det borger på kvalitet, og vi har været konkurrencedygtige og spillet mange tætte kampe. I bakspejlet har der nok været lidt for mange uafgjorte.

- Så der er ingen tvivl om, at det er en tung tid. Vi havde håbet til det sidste, og vi var rigtig tæt på.

- På dagen spillede vi en rigtig god fodboldkamp og vandt alle statistikkerne, men det var stolpe ud, og det er en tung dag at have stolpe ud på. Operationen lykkedes, men patienten døde, siger man vist.

Søndag kan du læse mere om, hvad Jens Hammer og co. forventer af livet i 1. division i næste sæson.


Af Jonas Dalgård

30 kommentarer

Hynkjii 07:16          
Play off sutter den brede. Udover Hobro - lyngby har der været minimalt af spænding i de fleste opgør. Skulle have beholdt 14 hold i ligaen som mødes ude og hjemme
Siden_1880 07:39          
Jeg er enig, tilbage til den gamle form. Med den her struktur kan man som Hammer er inde på i princippet tabe alle kampe og så vinde playoff og man er stadig superligahold, det er sgu håbløst.
80Aarhus00 07:45          
Jeg synes, det har været okay i år, fordi man jo netop ikke bare har kunnet tabe og tabe og så bare vinde playoff, som de første år. Esbjerg og Silkeborg er trods alt blevet straffet for at være de to dårligste hold pointmæssigt.
Siden_1880 07:57          
Jeg synes, det har været okay i år, fordi man jo netop ikke bare har kunnet tabe og tabe og så bare vinde playoff, som de første år. Esbjerg og Silkeborg er trods alt blevet straffet for at være de to dårligste hold pointmæssigt.
Jo også kun pga at man skulle skære ned.
Det mest positive ved den nye struktur, er at man har sløjfet playoff kampene, men det er stadig en smule håbløst.
Fields 08:11          
. Jeg synes, det har været okay i år, fordi man jo netop ikke bare har kunnet tabe og tabe og så bare vinde playoff, som de første år. Esbjerg og Silkeborg er trods alt blevet straffet for at være de to dårligste hold pointmæssigt.

Som en anden siger - ja, fordi der skal skæres ned.

Nu er tingene, som de er, men særligt OB har da leveret ret skidt over en hel sæson og kan med to gode kampe i den nære fremtid få sig et skud i EL-kvalifikationen på bekostning af AGF eller FCK. Det er da også helt utilstedeligt i min optik.
Orlaj 08:36          
"mest interessant for tv"
Manden rammer hovedet på sømmet. Hele ideen ved den struktur, var netop at give folk lidt mere at se på. Var udelukkende pga tilskuere. Så hvis playoff har givet spænding, er det vel en slags succes
UMURUM 09:01          
Jeg er enig. Som fan (af Lyngby) har det været forfærdeligt og nervepirrende på den ubehagelige måde, at være involveret i play-off tre år i træk. Vi har både prøvet at blive slået af Vendsyssel og rykke i 1. div., slå Vendsyssel året efter og rykke i Superligaen, og nu også slå Hobro og forblive i Superligaen, men de uger omkring play-off kampene er ikke særlig sjove. Hvis man skal forsvare play-off formatet, så har jeg vel som fan aldrig oplevet større forløsning efter en kamp, end i Hjørring, da vi sikrede os oprykning, eller her forleden, da vi sikrede vores overlevelse i Superligaen. Det er der trods alt også noget charmerende ved. Et kæmpe boost og nogle vilde oplevelser. Mine nerver holder bare ikke rigtig til det...
Onsdag 5. august
Tirsdag 4. august