LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Hobro forlænger Kirkevolds lejeophold

| International | 0 kommentarer
Hobro forlænger Kirkevolds lejeophold
Foto: Getty Images
Hobro og Tippeliga-klubben Sarpsborg er i dag blevet enige om at forlænge Pål Alexander Kirkevolds lejeaftale, så den løber frem til nytår.

Den norske angriber Pål Alexander Kirkevold har i foråret været udlejet fra Hobro til Tippeliga-klubben Sarpsborg. Lejeaftalen er i dag blevet forlænget så den gælder indtil den 31. december 2016.
 
- Vi har været rigtig glade for udlejningen af Pål,som jo har vist sig at være et godt match for alle parter. Sarpsborg har præsteret over det forventede, og en del af æren skal tilskrives Påls præstationer. Derfor har Sarpsborg også været meget interesseret i at forlænge lejeaftalen, og vi vil ikke stille os i vejen for Påls mulighed for at spille i den bedste norske række, siger sportschef Jens Hammer Sørensen i en pressemeddelelse.
 
- Som udgangspunkt er Pål at finde i Sarpsborg indtil den 31. december. Hvad der sker derefter må tiden vise. Det kan godt være vi hiver ham hjem til foråret, hvor vi forhåbentligt spiller med i toppen af 1. division. Han kunne sagtens komme til at få en vigtig rolle for os i jagten på oprykning til Superligaen, siger sportschefen.
 
Kirkevold er noteret for tre mål i 16 kampe for Hobro. I Sarpsborg har angriberen nettet to gange i 11 kampe.

Stream Sarpsborg 08 – Molde på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Tobias Boldt Bendsen

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Torsdag 21. marts