Luk

Hobro fyrer Jens Hammer: Nytænker setup

| NordicBet Liga | 24 kommentarer

Infoboks

HB Køge - Hobro
NordicBet Liga (08/08)
bet365 2,30 3,30 3,10

1. divisionsklubben Hobro meddeler mandag, at klubben har fritstillet sportschef Jens Hammer Sørensen fra 31. maj. Klubben vil nytænke det sportslige setup.

48-årige Jens Hammer Sørensen har længe været synonym med 1. divisionsklubben Hobro, men nu skal klubben i en ny retning.

Derfor har Hobro valgt at fritstille sportschefen pr. 31. maj, oplyser klubben i en pressemeddelelse mandag, hvor det fremgår, at beslutningen er taget ud fra et ønske om at nytænke det sportslige setup i klubben, hvor økonomien ikke længere kan bære en sportschef.

- I bestyrelsen har vi besluttet at stoppe samarbejdet med Jens Hammer Sørensen efter denne sæson. Vi har ud fra en økonomisk betragtning vurderet, at det er nødvendigt at nytænke det sportslige setup, for at vi, i fremtiden, kan stå stærkere, siger formand Peter Christensen og fortsætter:

- Fremadrettet har vi ikke økonomi til det nuværende setup, og derfor vil en kommende ny cheftræner, i samarbejde med det sportslige udvalg i Hobro IK, få en større rolle i forhold til sammensætningen af førsteholdstruppen.

- Vi vil benytte lejligheden til at takke Jens for det store arbejde han har leveret gennem mere end et årti som sportschef for Hobro IK, og vi ønsker ham alt held og lykke i fremtiden.

Jens Hammer Sørensen har været sportschef siden januar 2011, og hans sidste opgave bliver på torsdag, hvor Hobro møder Hvidovre på udebane.


Af Jonas Dalgård

24 kommentarer

AaBager 09:46          
JH var ansigtet udadtil, så Hobro mister noget identitet.

Hammers indsats er godkendt, men havde han været bedre til at skyde spillerne afsted når de toppede, havde han måske haft jobbet endnu og Hobro en bedre økonomi. Det er en katastrofe, at Pål aldrig blev solgt og han smutter på fri transfer.

Det lygter at bundkamp i Hobro fremover.
VbRocks 10:03          
@AaBager
Han har da været en ringe sportschef. Som du selv nævner har været dårlig til at sælge spillere, så man havde været økonomisk sikret i en længere periode. Der ud over så har deres været nogle administrative fejl der har været helt ekstremt amatøriske. Jeg tænker på backen fra Randers de glemmer og få registreret, men bruger alligevel. Og Capis arbejdstilladelse de også glemmer at få fornyet. Så set udefra synes jeg nogle gange Hobro stadig har virket for meget som en amatør klub.

Når det så er sagt, så har hans scouting afdeling været rigtig god med spillere som Pål, Sabbi, Hvilsom, Berggren og Koplin, men der ved jeg så ikke hvor meget af æren han skal have for det stykke arbejde.
Mummisball 10:09          
Manden er osse en idiot at høre på..
RFC-Kronjylland 10:17          
Hvad mon den gode Jens så finder på nu?
Måske en rolle i staben i hjemstavnen?

Hans indsats og rolle i Hobro kræver respekt. Prøv lige at tænke over, hvor stor en andel, han har haft i eventyret. At det ser ud til at være slut er jo naturligt. Det er urimeligt at give ham ansvaret for dette.
Slettet(311747212207) 10:34          
Slut med tuderiet, dejligt
horses in blue 10:38          
Manden er osse en idiot at høre på..
Ditto til dig @Mummisball

JH har da om nogen tegnet den klub. Man kan rolig tilskrive JH en del af æren for at Hobro overhovedet har været en Superligaklub i flere sæsoner. Vi ved jo ikke hvorfor man har misset salg af profiler, kunne være at tidspunktet ikke passede, da man lå i Superligaen og gerne ville blive.
horses in blue 10:43          
@VbRocks
Måske han skal til Vejle stedet for Kryger :-)
Torsdag 5. august
Onsdag 4. august