LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Hobro fyrer Ove Pedersen

| NordicBet Liga | 39 kommentarer
Hobro fyrer Ove Pedersen
Foto: Getty Images

Infoboks

Vendsyssel - Hobro
Superligaen Pulje 2 (31/03)
bet365 2,40 3,40 2,87
NordicBet 2,45 3,30 2,95
Oddset 2,35 3,35 3,00
Stream Vendsyssel – Hobro på Eurosport Player
Advertisement
Advertisement
Hobro IK bekræfter på sin hjemmeside, at man har opsagt samarbejdet med cheftræner Ove Pedersen.

Hobro har fyret cheftræner Ove Pedersen. På klubbens hjemmeside fortæller man, at det er en enig bestyrelse, der har truffet beslutningen.

- Det har været en ekstrem svær beslutning, da Ove er et dejligt menneske og en fantastisk dygtig træner, som har arbejdet stenhamrende hårdt for klubben, siger bestyrelsesformand Lars Kühnel på klubbens hjemmeside.

- Både Ove og spillertruppen har været gennemført professionelle og arbejdet målrettet med opgaverne, men vurderingen er, at vores muligheder for oprykning bliver bedre ved at finde en anden træner med nye ideer, siger han.

Rygter har tidligere gået på, at både spillere og sponsorere var utilfredse med Ove Pedersen, men bestyrelsesformanden afviser, at beslutningen er taget på baggrund af henvendelser fra andre.

- Jeg vil én gang for alle understrege, at der hverken ligger henvendelser fra sponsorer eller spillere bag beslutningen. Meningerne vil altid være mange i alle fodboldklubber, hvilket viser de stærke følelser, vi fodboldelskere har for sporten. Men en beslutning om at ændre på trænerposten er og bliver den øverste ledelses ansvar, siger Lars Kühnel.

Ove Pedersen startede som cheftræner i Hobro for cirka et år siden og skulle forsøge at redde klubben fra nedrykning i Superligaen. Det lykkedes ikke, og i denne sæson har resultaterne været svingende.

Hobro overvintrer dog på førstpladsen i 1. division, men det er altså ikke nok for bestyrelsen.

Ove Pedersen er dermed færdig i Hobro et halvt år før kontraktudløb.

Stream Vendsyssel – Hobro på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Nicolai Skovsgaard Tøfting
Torsdag 21. marts
Onsdag 20. marts