LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Hobro har set nærmere på Aarhus F-topscorer

| Danmark | 1 kommentar
Hobro har set nærmere på Aarhus F-topscorer
Foto: Henrik Olesen/Ringkøbing IF

Den 24-årige Aarhus Fremad-topscorer Christian Nissen var i løbet af ugen i Hobro for at vise sig frem på Superliga-mandskabet - og det gik godt.

Christian Nissen skiftede forud for denne sæson fra Ringkøbing IF til Aarhus Fremad, og han har taget klubben med storm.

Efteråret har budt på syv scoringer i 2. division og en titel som topscorer i den aarhusianske traditionsklub. 

Det har fået øjnene op hos klubber højere oppe i rækkerne. Den høje angriber var således en tur i Hobro IK tidligere på ugen.

- Jens Hammer (sportschef, red.) ringede og spurgte, om jeg ikke ville komme og vise mig frem, og det kunne jeg jo ikke sige nej til. Det er en kæmpe mulighed, siger Christian Nissen til bold.dk.

- Jeg trænede med to gange tirsdag, og det gik sindssygt godt. Onsdag spillede vi 11 mod 11, og det gik igen virkelig godt. Det fik jeg også bekræftet af Jens efterfølgende.

- Han var positiv over det, jeg leverede, og han sagde, at jeg havde været langt bedre, end han havde forventet - det kan enten være på grund af utrolig lave forventninger, eller fordi jeg gjorde det godt. Jeg tolkede det på den sidste måde, siger Nissen med et grin.

Christian Nissen, som har en fortid i FC Fredericia, er godt bevidst om situationen i Hobro, hvor der i forvejen er flere angribere, og han tager da også situationen stille og roligt.

- Det var mega-fedt at prøve. Jeg ved godt, at de har mange angribere i forvejen, så jeg tog ikke af sted med en forventning om, at vi skulle skrive kontrakt. Jeg så det bare som en fed mulighed.

- Det er fedt at komme og opleve sådan en Superliga-klub - det er jo klasse. Det er helt vildt, så gode de er. Selvom der er frit antal berøringer i en eller anden øvelse, er der ikke nogen, der bruger mere end to. Det er sindssygt fedt, siger Nissen.

Christian Nissen slår fast, at han er rigtig, rigtig glad for at være i Aarhus Fremad, men skulle der alligevel komme en kontrakt på bordet i Hobro, så vil han lytte.

- Jeg vil selvfølgelig overveje det rigtig, rigtig kraftigt. Det var et fedt sted at være. Det var nogle flinke folk, og alle var imødekommende - men jeg har det også godt i Fremad, siger Christian Nissen.

Den 24-årige angriber skiftede fra FC Fredericia i januar 2017. Han rykkede til Ringkøbing, som på det tidspunkt spillede i Danmarksserien. Han var derefter med til at rykke vestjyderne i 2. division. I sommer skiftede han så til Aarhus Fremad.

nicolai@bold.dk

Se Copa del Rey-Finalen, Barcelona - Valencia Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

1 kommentar

Aarhus F.yren 12:03          
Håber Christian Nissen bliver i Aarhus Fremad
Lørdag 25. maj