LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Hobro henter to spillere i AaB

| Superligaen | 5 kommentarer
Hobro henter to spillere i AaB
Foto: Hobro IK
Hobro har skrevet kontrakt med Sebastian Grønning og Nicolaj Jørgensen, som begge kommer til fra AaB.

Hobro fortsætter oprustningen forud for den kommende sæson i Superligaen. Klubben har således hentet både Sebastian Grønning og Nicolaj Jørgensen, som kommer til Hobro efter ophold i AaB.

Sebastian Grønning, som gør sig i angrebet, har skrevet under på en toårig aftale, mens Nicolaj Jørgensen, som er målmand, har skrevet under på en etårig aftale.

19-årige Nicolaj Jørgensen forlod tidligere på året AaB i jagt på spilletid - og nu skal han altså tage kampen op med Jesper Rask i Hobro-målet.

- Vi har været på udkig efter en ny målmand, som kan tage kampen op med Jesper Rask. Det har vi nu fået i Nicolaj, der er en talentfuld målmand, som vi tror på kan tage det næste skridt i sin karriere her i Hobro IK, siger sportschef Jens Hammer Sørensen i en pressemeddelelse.

20-årige Sebastian Grønning spillede i sidste sæson 12 Superliga-kampe for AaB.

- Sebastian er en spændende, ung angriber med et kæmpe uforløst potentiale. Han har med sine mange mål på U19- og U17-niveau vist, at han er i besiddelse af en god målnæse. Han har endnu ikke bevist sig på seniorniveau, men vi tror på, at det store potentiale kan forløses i Hobro IK, siger Jens Hammer Sørensen.

Nicolaj Jørgensen har allerede trænet med i Hobro én gang, mens Sebastian Grønning støder til torsdag.

Stream Vendsyssel – Hobro på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Nicolai Skovsgaard Tøfting
Mandag 25. marts
Søndag 24. marts