LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Hobro-kaptajn anerkender Randers-indskiftere

| Superligaen | 0 kommentarer
Hobro-kaptajn anerkender Randers-indskiftere
Foto: Getty Images

Indskifterne Kevin Conboy og Mikael Boman fik afgørende betydning for Randers' 1-0-sejr, erkender Hobro-kaptajn Jonas Brix-Damborg.

Efter tre hjemmebanesejre i træk tabte Hobro lørdag 1-0 til Randers FC på eget græs, og anfører Jonas Damborg-Brix ærgrer sig over den manglende skarphed i en ellers god første halvleg.

- Vi udnyttede ikke vores chancer. Vi har mulighederne for at komme foran, men fik det ikke helt båret til ende. Første halvleg var rigtig god, og vi kom frem til chancerne, men fik desværre ikke scoret, siger midtbanespilleren til bold.dk.

Randers sendte Mikael Boman og Kevin Conboy på banen fra anden halvlegs start, og de fik afgørende betydning, mener Brix-Damborg.

- Vi snakkede om i pausen, at nu skal vi kraftedme give alt, for vi vidste godt, at de ville få en røffel i pausen. De lavede to udskiftninger, og der kom mere fra dem, og det var vi ikke gode nok til at stå i mod. De fik momentum, og så blev udfaldet desværre, som det gjorde, siger anføreren.

Hobro har trods nederlaget været stærke på hjemmebane på det seneste, og det skal tages med på udebane, hvor høsten blot hedder tre af 24 mulige point i denne sæson.

- Det er næste skridt for os. De fleste hold får hovedsagligt sine point hjemme, men vi kan lægge på på udebane, og vi skal tage den tryghed og den energi, vi får af at spille på DS Arena, med på udebane, for så er der også point at hente der, siger Brix-Damborg og glæder sig over, at folk som Pål Kirkevold og Edgar Babayan er ved at være klar igen efter skadespauser:

- Vi kan bygge videre på vores resultater i de seneste fem-seks kampe. Målene hagler ikke ind som tidligere, og det var første skridt til at komme ordentlig videre. Nu er alle mand næsten klar, og det betyder mere konkurrence og dermed bedre præstationer.

Hobro gæster næste søndag Brøndby i sin næste kamp.

Philip Hovgaard/mikael@bold.dk

Se Copa del Rey-Finalen, Barcelona - Valencia Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Mikael Blond

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Lørdag 25. maj