Luk

Hobro-kaptajn: Synes vi har fortjent mere

| 3F Superliga | 0 kommentarer
Hobro-kaptajn: Synes vi har fortjent mere
Foto: Getty Images

Hobro-kaptajnen Rasmus Minor er trods et nederlag i Farum godt tilfreds med sæsonstarten, men der er fortsat meget, som kan lægges på.

Hobro tabte lørdag 1-2 i Farum til FC Nordsjælland, og det nederlag var blot det andet i sæsonen for nordjyderne, der i sidste sæson måtte ud i to afgørende playoff-runder for at sikre overlevelsen i Superligaen.

Til gengæld har nordjyderne kun vundet en kamp, hvorfor fem kampe er endt i pointdelinger.

Kaptajn Rasmus Minor mener, at Hobro har fortjent flere point end de otte, som det er blevet til.

- Jeg synes egentlig, at vi har fortjent nogle point mere i sæsonstarten, men vi er ydmyge og har stadig meget at arbejde med, siger han og fortsætter om de positive takter.

- Jeg har været godt tilfreds med måden, vi spiller på, og den udvikling, vi er i gang med. Det har set rigtig stabilt ud.

- Vi står i en stram og stærk organisation, samtidig med at vi har nogle dygtige individualister, der også arbejder stenhårdt baglæns.

Inden sæsonen blev Hobro udnævnt til at være favoritter til at tage en af de tre nedrykningspladser, og den rolle passer Minor fint.

- Der er mange kloge hoveder, og det er fint nok, de kalder os nedrykningsfavoritter. Det skal de bare blive ved med, for vi har tro på os selv. Vi kæmpede med næb og kløer sidste sæson, og jeg synes vi bygger på hele tiden.

- Det er fint nok med mig at have underdog-rollen. Vi har en sund respekt for vores modstandere, og så må de sige, hvad de vil om os.

Rasmus Minor glæder sig også over, at konkurrencen i Hobro-truppen er med til at holde alle spillere skarpe.


Af Jonas Dalgård

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Mandag 16. september