LeoVegas.dk bold.dk Bethard Casino24

Hobro lejer Edgar Babayan i Randers

| Danmark | 0 kommentarer
Hobro lejer Edgar Babayan i Randers
Foto: Dannie Rosenkrantz
Hobro har lejet Randers FC's Edgar Babayan for resten af sæsonen, skriver førstnævnte i en pressemeddelelse.

Hobro har sikret sig Randers FC's kantspiller Edgar Babayan på en lejeaftale for resten af sæsonen. Det fortæller 1. divisionsklubben i en pressemeddelelse, hvor sportschef Jens Hammer Sørensen udtrykker glæde over at have fået fingrene i Babayan.

- Edgar er en utrolig talentfuld spiller, som vi har fulgt længe. Han er en meget kreativ kantspiller, som har sin styrke med bolden på fødderne. Han er meget udfordrende og dygtig til at drible, og er derudover dygtig i de små områder. Han er en type,som vi mangler på vores hold, hvorfor vi er meget glade for lejeaftalen, siger sportschefen.

I Hobro bliver 22-årige Edgar Babayan genforenet med Thomas Thomasberg, som for nylig forlod sin tjans som assistenttræner i Randers FC for at fortsætte som cheftræner i Hobro - og Thomasberg er glad for gensynet.

- Jeg er glad for at få tilføjet endnu en offensiv spiller til truppen, så vi nu har mange strenge at spille på. Vi har et godt og bredt udvalg af offensive spillere med stor forskellighed i deres spil. Edgar kommer med nogle kvaliteter, som vi ikke har i forvejen. Han er udfordrende, har et godt spark og god fart. Det er en meget fin tilføjelse til truppen, siger Thomasberg

Edgar Babayan har spillet 26 førsteholdskampe for Randers FC.

Stream Randers FC – FC København på Eurosport Player
Advertisement

Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Fredag 15. februar