Luk

Hobro og FCN delte i hæsblæsende afslutning

| 3F Superliga | 16 kommentarer

Hobro og FC Nordsjælland spillede søndag 2-2 i 3F Superligaen efter et ganske medrivende drama til sidst.

Hobro var uden sejr i de seneste seks kampe, og det skulle der laves om på søndag mod FC Nordsjælland, der gik ind til kampen med to nederlag på stribe.

Hobro havde Christian Cappis med på midtbanen, mens Mads Døhr Thychosen og Mathias Rasmussen var nye i gæsternes startopstilling.

FC Nordsjælland satte sig temmelig hurtigt på spillet, men det var Hobro, der først fandt vej til netmaskerne.

Emmanuel Sabbi var efter et kvarter over en returbold efter et hjørnespark, og han bankede tørt bolden i kassen til 1-0 fra kanten af feltet.

Straffespark bragte balance i regnskabet
Hobro fortsatte de gode takter, selvom FC Nordsjælland var mest på bolden, men gæsterne havde ganske svært ved at spille sig frem til chancer.

Ti minutter før pausen fik FCN dog en gylden mulighed, for her blev der dømt straffespark.

Anel Ahmedhodzic nedlagde Mohammed Kudus, der havde frit løb mod mål, og Kudus scorede på det efterfølgende straffespark til 1-1.

FC Nordsjælland forsøgte at etablere et pres mod slutningen af halvlegen, men det forblev 1-1 ved pausen.

Anden halvleg startede noget rodet, og det kneb med de store chancer efter pausen.

Stort drama til sidst
Først mod slutningen begyndte der at komme lidt gang i afslutningerne.

Med 78 minutter spillet ramte Sabbi overliggeren, og kort efter kunne Julian Kristoffersen også have bragt Hobro foran.

Angriberen blev sendt alene af sted mod mål, men hans afslutning gik langt over mål.

Med et par minutter igen var det så FC Nordsjælland, der var skarpest. Magnus Kofod vippede smukt bolden i feltet til Ibrahim Sadiq, der sendte kuglen ind til 2-1 til FCN.

Herefter bølgede det frem og tilbage i en intens afslutning, og dybt inde i overtiden fik Hobro tilkendt straffespark.

Abdul Mumin havde hånd på bolden, og Edgar Babayan tyrede bolden i nettet til 2-2, der blev kampens resultat.

Køb billetter til FC Nordsjællands kommende hjemmekampe her!


Af Sara Margren

16 kommentarer

Foggy 13:56          
Sikke en foræring til Hobro. Tåbeligt forsvarsspil af de to FCN´ere.
JG-FCN 13:57          
Tror Mumin har begået straffespark i ca. 90% af kampene han deltager i. Det en helt vanvittig statistik.

Jeg mener dog ikke at der er straffespark, han sparker den tilfældigt op på egen hånd og får på ingen måde "fordel" af det. Hold nu op med de der straffespark hver gang den rammer en hånd, det ødelægger simpelthen sporten med så mange straffespark.

FCN ligner et hold der skal kæmpe om at undgå nedrykning, især når Flemming P. vælger at bænke indtil flere afgørende og klart bedre spillere end dem der starter. Er ikke tilhænger af ham som træner.
HobroEkspressen 13:59          
Vi burde have vundet denne kamp, men hellere 2-2 end ingenting. Der er alt for meget ego-flip på vores hold i øjeblikket og for lidt sammenspil. Dårligt at vi ikke er bedre til at finde hinanden.
Docmartensen 14:17          
Grotekst at vi begår straffe igen, for anden kamp i træk - og at det så også er kampafgørende, er næsten ikke til at bære
FC Nordsjælland 14:19          
@ JG-FCN
Jeg mener dog ikke at der er straffespark, han sparker den tilfældigt op på egen hånd og får på ingen måde "fordel" af det. Hold nu op med de der straffespark hver gang den rammer en hånd, det ødelægger simpelthen sporten med så mange straffespar
Jf. fodboldloven §12 foreligger der normalt en forseelse hvis en spiller gør sig unaturligt bred el. bolden rammer hånden over skulderhøjde. Der er ingen tvivl om at Mumin har hånden langt ud fra kroppen i skulderhøjde og med hånden stopper bolden. Dermed er der efter reglerne straffe.
FCN ligner et hold der skal kæmpe om at undgå nedrykning, især når Flemming P. vælger at bænke indtil flere afgørende og klart bedre spillere end dem der starter. Er ikke tilhænger af ham som træner.
FCN stiller med det stærkest mulige hold i dag. Der er umiddelbart ikke nogle af spillerne på bænken i dag som var stærkere end de der startede.

Vi kan derimod godt blive enige om, at FCN i det meste af 2. halvleg ikke ligefrem lignede et top-6 hold. Jeg har dog svært ved at se, at FCN skulle komme i fare for nedrykning. Der er (heldigvis) stadig en del hold der spiller dårligere end FCN.
JG-FCN 14:23          
Jeg vil nu mene at både Sadiq og især Donyoh er bedre til at afslutte end samtlige spillere på banen. Donyoh måske den eneste der reelt ved hvordan man afslutter på hele holdet og havde bestemt været en bedre indskiftning end Rothmann.

Ved du/i i øvrigt hvor Francis var? Mener han er vores næstbedste midtbanespiller, men Flemming har måske set sig sur på ham fordi han har bandet til træning eller noget i den stil?
LAA-FCN 14:44          
Dårlig kamp af FCN. Utroligt at Flemming Pedersen fortsat for lov til at styre FCN mod afgrunden.
Kedeligt tamt FCN hold, som er alt for lette at læse og igen endnu en dårlig indsats af det alt for usikre forsvar, som igen koster point i det sidste minut!!
Hvis ikke at de ønsker at spille nedrykningsspil, så skal der til at ske noget markant.
Onsdag 20. november
Tirsdag 19. november