LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Hobro og SønderjyskE skød med løst krudt

| Superligaen | 6 kommentarer
Hobro og SønderjyskE skød med løst krudt
Foto: Getty Images

Lørdagens Superliga-kamp mellem Hobro og SønderjyskE endte uden scoringer efter en ellers ganske chancerig affære. Derfor er Hobro fortsat sidst i Superligaen, mens SønderjyskE er otter.

Inden 19. spillerunde af Superligaen lå Hobro på sidstepladsen, men nordjyderne kunne med en sejr rykke forbi både Vendsyssel og Vejle.

Lørdag eftermiddag krydsede Allan Kuhns tropper klinger med SønderjyskE, der også ligger i den kedelige halvdel af tabellen, så der var vigtige point på spil for begge mandskaber.

SønderjyskE var tvunget til at foretage en række ændringer grundet skader og karantæner, og det betød, at den unge Peter Christiansen fik Superliga-debut fra kampens start.

Han var lige ved at få en drømmedebut, da han efter bare 25 sekunder lavede et par flotte driblinger i Hobro-feltet og servede bolden for Marcel Rømer, der bankede på mål.

Jesper Rask var dog på plads i Hobro-målet og sendte bolden til hjørnespark, der ikke resulterede i noget for SønderjyskE.

Kampen startede i et højt tempo, og begge mandskaber kom hurtigt til et par løse chancer, men det blev ikke helt farligt endnu.

Det gjorde det dog efter 22 minutter, hvor Hobro bankede bolden på overliggeren, men heldet var med Sebastian Mielitz i SønderjyskE-målet. Få sekunder efter var Peter Christiansen i en god situation i den anden ende, men chancen løb ud i vandet for angriberen.

Første halvleg bød ikke på kampens første scoring, og derfor gik de to mandskaber til pause med 0-0 på lystavlen.

I anden halvleg pressede hjemmeholdet på, og Hobro var tæt på at tage føringen efter en times spil.

Her lavede Hobro en fin frisparkskombination, der betød, at Emmanuel Sabbi fik frit skud mod SønderjyskE-målet, men amerikaneren sendte bolden lige på Mielitz i gæsternes mål.

I kampens afslutning virkede det til, at begge hold fokuserede mest på at undgå at lukke mål ind, og derfor blev der ikke skabt de helt åbne målchancer.

Efter 81 minutter appellerede gæsternes Søren Frederiksen for et straffespark, da han mente, at han blev ureglementeret nedlagt af Mathias Haarup, men dommerens fløjte forblev tavs.

Momenter senere troede Mart Lieder, at han havde bragt SønderjyskE foran, men hollænderens mål blev korrekt underkendt for offside.

Hobro kom til et par chancer i kampens afslutning, men det lykkedes aldrig de to hold at bryde dødvandet, og derfor endte det, som det startede, 0-0.

Det betyder, at Hobro fortsat er sidst i Superligaen, men nordjyderne er nu på samme antal point som Vejle og Vendsyssel. SønderjyskE går forbi Randers til ottendepladsen.

Se Copa del Rey-Finalen, Barcelona - Valencia Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Martin Schmidt
Torsdag 23. maj
Onsdag 22. maj