Luk

Hobro om Sabbi: Helt tosset scenarie er muligt

| 3F Superliga | 11 kommentarer

Et helt tosset scenarie vedrørende Emmanuel Sabbi kan komme til at udspille sig, når juni bliver til juli, vurderer Hobro IK-sportschef Jens Hammer Sørensen.

Emmanuel Sabbis kontrakt i Hobro IK løber ud 30. juni. Dagen efter starter han en ny tilværelse i OB. Sådan ser det i hvert fald ud nu.

Divisionsforeningen har dog åbnet for, at Superligaen måske skal bruge noget af juli for at blive færdigspillet, og så kommer Emmanuel Sabbi, Hobro og OB til at stå i en noget særpræget situation.

Det forudser Hobro-sportschef Jens Hammer Sørensen.

- Det helt tossede scenarie vil jo være, at OB havner i den anden nedrykningspulje, og det ender med, at vi skal spille mod dem i en playoffkamp om nedrykning.

- Det kan jo rent faktisk godt lade sig gøre. Sådan ser det ud nu. At vi kommer i hver vores pulje, siger Jens Hammer Sørensen til Ritzau.

Der er dog lagt op til, at kontrakter kan forlænges, så de gælder, indtil Superligaen er færdig.

Køb billet til OB's kampe her!


Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

11 kommentarer

nixcha 20:21          
øh, ja; det har været en mulighed siden januar. Gad vide om det er Hammer, eller en indemuret journalist, der keder sig, der lige har opfundet den her som nyhed.
KennethF 20:44          
øh, ja; det har været en mulighed siden januar. Gad vide om det er Hammer, eller en indemuret journalist, der keder sig, der lige har opfundet den her som nyhed
Så du mener, at det siden januar har været en mulighed, at han enten ville skulle spille IMOD den klub, han var på kontrakt hos, eller spille den afgørende kamp IMOD den klub, han handle spillet for i hele sæsonen?

Kender du så også tallene til Eurojackpot i morgen, når nu du er så synsk?
liquiddk 20:45          
Tror du lige skal tænke den igennem igen, evt. læse artiklen! Så vil finde ud af hvor lam du er at høre på...
Toon Toon! 20:55          
Så man kan godt forlænge Sabbis kontrakt for at han kan spille suppen færdig, men man kan ikke forlænge Hareides, så han kan få EM med....

Min bitterhed aside....Så synes jeg en kontrakt er en kontrakt, og hvis Sabbi står til at skifte 1. juli, så er det det han gør.
MartinHerold 21:24          
Hvis man læser artiklen:

"- Det helt tossede scenarie vil jo være, at OB havner i den anden nedrykningspulje, og det ender med, at vi skal spille mod dem i en playoffkamp om nedrykning.
- Det kan jo rent faktisk godt lade sig gøre. Sådan ser det ud nu. At vi kommer i hver vores pulje, siger Jens Hammer Sørensen til Ritzau."

Er der absolut intet nyt i noget af der, som nixcha skriver.
Slettet(562140202803) 23:22          
Når I skriver der intet nyt er i artiklen, så er i med på at Superligaen, inkl. nedrykningsspil, skulle være afgjort inden Sabbis skifte, ik´?

Transfervinduet åbner ikke før Superligaen er afgjort - men nu kommer der jo et dilemma.

http://esuperliga.dk/pdf/datoplanforar2020.pdf

Ellers er jeg sgu lidt i tvivl om, hvad man mener med, at der intet nyt er i artiklen - bevares, siden den normale verden ophørte og alt er erstattet af corona-"katastrofen", så er der vel "intet nyt".

Ellers er det jo helt vanvittigt at mene, at det er old news.
MartinHerold 23:28          
Jo, men Sabbi er ikke engang nævnt i artiklen. Kun at der sørme er mulighed for at Hobro og OB møder hinanden i slutspillet.
Onsdag 1. april
Tirsdag 31. marts