LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Hobro ophæver med Schlie

| Superligaen Grundspil | 0 kommentarer
Hobro ophæver med Schlie
Foto: Jesper Poulsen / bold.dk
Mathias Schlie, der har været i Hobro af to omgange, fik kort før transfervinduet sin kontrakt med klubben ophævet.

Mathias Schlie spillede med stor succes på Hobros midtbane i sæsonen 2010/2011. Siden røg han via FC Fredericia tl Vendsyssel, hvorfra han i sommeren 2014 vendte tilbage til Hobro.

Det er dog ikke blevet til ret meget spilletid for midtbanespilleren, der i efteråret var udlejet til islandske Valur. Derfor blev parterne kort før transfervinduet lukkede enige om at ophæve kontrakten, der ellers løb til sommer.

- Mathias var en af de første spillere vi hentede efter oprykningen til Superligaen, men han har ikke fået så meget spilletid som både han og vi havde håbet på, siger sportschef Jens Hammer til bold.dk.

- I første sæson spillede Martin Thomsen og Jonas Damborg jo nærmest alle kampe på midtbanen, og i denne sæson er vi så blevet styrket yderligere på positionen, så Schlie har stået bag i køen.

Derfor blev Hobro og Schlie altså enige om at afbryde samarbejdet et halvt år før tid. Ophævelsen faldt på plads i mandags, så Schlie er altså ikke bundet af transfervinduet, og kan derfor finde en ny dansk klub.

- Han er kommet frem til, at han vil ud og have noget spilletid. Mathias er en rigtig god dreng, der i anden omgang her også har arbejdet på vores kontor som sælger, siger Hammer.

- Han har pyntet i klubben og er altid kommet glad til træning, hvor han dag efter dag har arbejdet stenhårdt.

Schlie fik i sidste sæson to indhop i Superligaen. Under lejeopholdet i Valur i efteråret spillede midtbanespilleren 10 kampe, heraf de ni fra start.

jesper@bold.dk

Se Manchester United - Manchester City Stream live på Eurosport Player 
Advertisement Advertisement

Af Jesper Helmin

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Onsdag 24. april
Tirsdag 23. april