Luk

Hobro-profil afviste Superliga-skifte

| 3F Superliga | 9 kommentarer

Infoboks

Skive IK - Hobro
1. division (04/12)
Oddset 3,15 3,45 2,20
bet365 3,30 3,50 2,05

AC Horsens var ifølge bold.dk's oplysninger så godt som enige med Hobro om et køb af Edgar Babayan, men offensivspilleren kunne ikke nå til enighed med østjyderne.

24-årige Edgar Babayan var i det overståede transfervindue en ombejlet herre, og Hobro-spilleren kunne godt være skiftet tilbage til landets bedste række.

Ifølge bold.dk's oplysninger var AC Horsens mere eller mindre enige med Hobro om en pris på godt og vel to millioner kroner, men Edgar Babayan kunne ikke nå til enighed med Horsens og valgte derfor at blive i Hobro.

Her har Babayan kontraktudløb næste sommer, og han kan dermed frit forhandle med andre klubber til nytår.

En anden Superliga-klub i form af Randers var også interesseret i Babayan, men kronjyderne kunne ikke blive enige med Hobro om prisen, ligesom SønderjyskE også var på banen, erfarer bold.dk. 

Der var også udenlandsk interesse, da cypriotiske Pafos FC kom med et bud på kantspilleren.

Caglar Koycu, der er agent for Babayan, bekræfter, at en række danske og udenlandske klubber var interesserede, men han vil ikke blive konkret.

- Jeg vil ikke sætte navn på klubberne, men jeg kan sige, at der er fem-seks klubber, der har henvendt sig. Hans drøm er at komme til udlandet eller en af de helt store klubber i Danmark, men nu har han mulighed for frit at skrive under med hvilken som helst klub om et par måneder, siger Caglar Koycu til bold.dk.

Edgar Babayan, der startede sin karriere i Randers, har spillet 103 kampe i Hobro-trøjen, hvori det er blevet til 17 kasser og 21 oplæg.

På det armenske landshold har Babayan fået 11 optrædener.

Støt AC Horsens og køb en fanfigur


Af Martin Schmidt
Tirsdag 1. december
Mandag 30. november