Luk

Hobro sendt ud i pokalmørket af divisionsklub

| Sydbank Pokalen | 7 kommentarer
Hobro sendt ud i pokalmørket af divisionsklub
Foto: Getty Images

Superliga-mandskabet Hobro røg tirsdag aften ud af pokalturneringen, da de var på besøg hos 2. divisionsklubben Vejgaard og tabte 2-1. FC Sydvest 05 tabte med hele 4-0 til Otterup.

Hobro havde tirsdag mulighed for at bryde stimen uden sejre, da de på udebane stod over for 2. divisionsklubben Vejgaard i pokalturneringen.

Cheftræner Peter Sørensen gav debut til nyerhvervede Kerim Memija, mens profiler som Pål Alexander Kirkevold og Emmanuel Sabbi også var med fra start i opgøret.

Superliga-mandskabet kom forrygende fra start.

Efter blot fire minutters spil var Oliver Thychosen først på en returbold, og han sparkede bolden over stregen til en tidlig 1-0-føring.

Den føring skulle dog ikke holde længe.

Blot otte minutter senere svarede værterne fra Vejgaard igen, da Hobro ikke fik clearet et hjørnespark ordentligt, og så kunne Lasse Lund Storvang sendte bolden i netmaskerne til 1-1.

Men 2. divisionsmandskabet var langt fra færdige.

Efter knap en halv times spil dukkede Christian Jensen op efter endnu et hjørnespark og flugtede bolden i mål til en 2-1-føring.

Cheftræner Peter Sørensen foretog ændringer i pausen i forsøget på at vende opgøret til pokalavancement, og det betød blandt andet, at tårnhøje Julian Kristoffersen kom i aktion.

Den norske angriberduo med Pål Alexander Kirkevold og Julian Kristoffersen i front kunne dog ikke fremtvinge den scoring, der gav dem chance for videre pokalavancement i anden halvleg.

Derfor kunne Vejgaard-spillerne juble over en overraskende pokaltriumf, der betyder, at de er videre til tredje runde med en 2-1-sejr over Superliga-mandskabet.

Andetsteds havde et andet 2. divisionshold en skidt dag, da FC Sydvest 05 tabte med hele 4-0 til det nordfynske Danmarksserie-holdet Otterup.


Af Daniel Laursen
Mandag 16. september