LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Hobro siger farvel til Tamboura

| Superligaen | 5 kommentarer
Hobro siger farvel til Tamboura
Foto: Getty Images
Hobro forlænger ikke kontrakten med Adama Tamboura. Man er nu på jagt efter en ny gardering på venstre back.

Hobro hentede i starten af september Adama Tamboura ind, da Jacob Tjørnelund pådrog sig en skade. Tamboura, der har en fortid i Randers, kom hurtigt i vælten, da han debuterede i Hobros sejr over AGF.

Desværre for Hobro og Tamboura var backens spillercertifikat ikke på plads, så DBU har tilkendt AGF sejren. Hobro har dog taget sagen videre, og der er endnu ikke truffet en afgørelse.

En afgørelse er der til gengæld truffet om Tambouras fremtid. Backens kontrakt udløber ved årsskiftet, og den forlænges ikke.

- Vi har meddelt Adama, at vi ikke forlænger. Vi har været rigtig tilfredse med ham, og han har spillet rigtig meget. Han har været et supergodt bekendtskab for os, siger sportschef Jens Hammer til bold.dk.

- Han blev hentet ind i sidste sekund, da Tjørne blev skadet. Vi synes han minder meget om Tjørne, og han kom til at spille meget i Tjørnelunds skadespause, men det er lidt for meget at have to ens backs.

Rasmus Ingemann og Ronald Flumbidzai har også forladt Hobro, så man har kun Jacob Tjørnelund tilbage som venstre back. Det skal der laves om på i januars transfervindue.

- Vi skal have en gardering ind, for Tjørne er den eneste, vi har lige nu. Vi skal måske have en lidt mere forsvarende back, og gerne en der kan dække begge backs, siger Hammer.

Adama Tambura nåede at spille otte Superliga-kampe for Hobro.

jesper@bold.dk

Stream Vendsyssel – Hobro på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Jesper Helmin
Torsdag 21. marts