LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Hobro snupper Helsingørs Mistrati

| Danmark | 27 kommentarer
Hobro snupper Helsingørs Mistrati
Foto: Getty Images
Hobro IK har været på rov hos FC Helsingør, hvor man har har hentet Vito Hammershøy-Mistrati, som har fået en treårig kontrakt.

Vito Hammershøy-Mistrati var én af de vigtige folk på det FC Helsingør-mandskab, som skabte overraskelsen og spillede sig i Superligaen.

Men midtbanemanden fortsætter ikke i klubben - derimod skifter han til den anden oprykker, Hobro IK, hvor han har fået en treårig kontrakt.

- Vi har fulgt Vito længe, og han er en rigtig dygtig spiller, der kan noget andet end de midtbanespillere, vi har i forvejen. Han har helt klart sine forcer med bolden, hvor han er dygtig til at bygge spillet op. Det er en aftale, som vi er meget tilfredse med, siger Hobro-sportschef Jens Hammer Sørensen i en pressemeddelelse.

- Han er en ung og dygtig spiller, der tager sin træning alvorligt. Og så har han en meget ydmyg tilgang til tingene, som vi altid godt kan lide her i Hobro IK, siger Jens Hammer Sørensen.

Vito Hammershøy-Mistrati kommer til Hobro på en fri transfer og skal spille med nummer syv på ryggen.

Stream Randers FC – Hobro på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

27 kommentarer

Harlem 16:56          
Mærkeligt skifte set fra en udeforståendes synspunkt.

Hvad kan han umiddelbart få i Hobro som han ikke kan få i Helsingør?
TheXfmf 16:57          
Mere i løn.
Disco Quinn 16:58          
Det kan vel ikke være så meget igen, det er Hobro vi snakker om.
agf_styrer 17:00          
Han kan blive fuldtids professionelle som han ikke kunne i Helsingør da de vil køre med et fyraftens hold ligesom i 1. division. Samtidig er han ikke god nok til andre superliga klubber gider have ham endnu, så meget logisk skifte. Alternativet var vel Viborg eller Esbjerg hvor han også kunne blive fuldtids prof
Gastonion 17:05          
Tja, det udstiller vel til dels også EB/Tv3´s kilder. Dog ærgerligt for Helsingør, der nok kommer til at få stor rotation, hvor det bedste, der kunne ske var at man kunne holde på stammen. Man kan dog godt forstå spillerne, de fleste ville nok også flytte arbejdsplads i samme situation.
Jakobsen86 17:08          
@Harlem / Disco
Som andre er inde på får han mulighed for at blive fuldtidsprofessionel i Hobro og han kommer til en klub der i den nuværende struktur har rigtig god chance for at etablere sig. Hobro er som klub meget bedre gearet til Superligaen nu da det er deres tredje sæson så kortsigtet giver skiftet mening. Jeg ved dog ikke helt om jeg forstår det langsgitet. Spiller han en god sæson i Helsingør vil han blive matchet mod lige så gode spillere og sikkert have lige så gode eller sandsynligvis bedre chancer for at skifte om et år.
Marmeladen 17:10          
Alternativet var vel Viborg eller Esbjerg hvor han også kunne blive fuldtids prof
Og hvem skal han så kunne slå af på de hold?
Fredag 19. april
Torsdag 18. april