Luk

Hobro snupper tidligere Vejle Boldklub-profil

| 3F Superliga | 25 kommentarer
Hobro snupper tidligere Vejle Boldklub-profil
Foto: Dannie Rosenkrantz

Infoboks

Hobro - SønderjyskE
Superligaen Grundspil (22/09)
bet365 3,00 3,40 2,30
NordicBet 2,85 3,35 2,40
Oddset 2,95 3,30 2,45

Hobro IK har sikret sig en toårig aftale med den tidligere profil i Vejle Boldklub, Imed Louati,

Imed Louati har været klubløs, siden han forlod Vejle Boldklub efter sidste sæson, men nu er han tilbage i Danmark.

Den tunesiske offensivspiller har underskrevet en toårig aftale i Hobro IK, meddeler nordjyderne i en pressemeddelelese.

- Efter Mads Hvilsoms skade har vi blot haft to fuldblodsangribere i truppen, og antalsmæssigt er det for lidt, siger sportschef Jens Hammer Sørensen.

- Derfor har vi været på jagt efter en ekstra angriber, og det har vi nu fået med Imed Louati, som desuden også kan spille på kanten.

- Han er en rigtig dygtig fodboldspiller, som også har en enorm fysisk styrke. Vi er sikre på, at han bliver en god tilføjelse til vores spillertrup, siger Jens Hammer Sørensen.

Imed Louati spillede i Vejle Boldklub fra sommeren 2017 og frem til afslutningen på sidste sæson.


Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

25 kommentarer

steen27 15:12          
LOL - så var der nogen der hoppede på limpinden. Tillykke med glasbens-krukken. Jeg håber I får mere ud af ham end vi gjorde i VB. Husk at købe pomade og en stor bil før første træning - ellers bliver han tøsesur. Og husk for guds skyld også at nu er Uarti stjernen i Hobro - ingen andre.
NH19Vejle 15:42          
Arme Hobro, thi de ved ikke hvad de har gjort :-)

(...Og så ender det nok alligevel med at vi stakkels Vejle-fans bliver ramt af karma, og Louati bliver en kæmpestjerne...)
Mr. Head coach 15:43          
Ha ha ha det er sjovt.... Han er så ringe :) :)
Primadonna, uskarp og glasben det er hvad han huskes for i VB...
Men det skulle ikke undre mig at han blomstre i Hobro, det er ikke førstegang at en spiller har været elendig i VB men stjerne i en anden klub.
Skaks 16:01          
Steen

Det skærer i mit Vb hjerte hver gang du skriver indlæg her og på forum. Jeg synes ellers, at du havde fralagt din usympatiske tilgang der modstrider VBs klassiske værdier en smule efter sommeren. Det er fint du har holdninger og vi måske er uenige, men derfor kan man stadig opføre sig pænt. Blot min mening. God dag
steen27 16:16          
Skaks

Tag dig sammen - og læs evt hvad andre skriver. Jeg er jo lang langt fra den eneste med den holdning til den klovn. Jeg er mindst lige så meget VB´er som du er - jeg er bare ikke en ukritisk lallende medløber på hvad som helst.

PS: Hils i saunaklubben (tcr).
VBK - Leeds 16:24          
Steen det har utroligt meget med dit ordvalg og retorik at gøre. Man kan godt være kritisk og skrive i en ordentlig tone. Det er muligt.

Hobro får en glimrende og rigtig dygtig spiller og mon ikke Peter Sørensen kender til Louatis anden side og kan styre det. Jeg kunne godt se ham få succes i Hobro og de er ikke længere min favorit til nedrykning.
Onsdag 18. september
Tirsdag 17. september