Luk

Hobro-spiller: Skader er min akilleshæl

| 3F Superliga | 0 kommentarer

Infoboks

SønderjyskE - Hobro
Superligaen Grundspil (16/02)
bet365 1,83 3,60 4,20
NordicBet 1,92 3,40 4,10
Oddset 1,85 3,50 4,30
YouBet 1,91 3,50 4,20

Hobro-forsvareren Rasmus Minor Petersen har været ramt af tre alvorlige hovedskader, og det har betydet, at han nu spiller med beskyttende pandebånd i kampe.

Rasmus Minor Petersen har været ganske uheldig angående sit hoved i løbet af karrieren. Op til søndagens kamp mod OB, var han også kommet galt afsted til træning.

- Jeg headede ned i en medspiller til træning og fik et lille flækket øjenbryn. Det er åbenbart mit hoved, der er min akilleshæl, men det er okay.

- Jeg spiller med sådan et pandebånd, som tager fra, og den har allerede taget fra et par gange. Det hjælper indtil nu, siger Hobro-spilleren.

Forsvarsspilleren har døjet med en del hovedskader. Senest fik han en alvorlig hovedskade i forbindelse med nedrykningskampene mod Vejle i sidste sæson. 

Hele tre gange har Rasmus Minor Petersen været plaget af alvorlige hovedskader, og det tager han ganske seriøst. 

- I NFL og NHL er de længere fremme med sådan nogle hjernerystelser. Jeg tror, at hvis man som spiller har fået tre-fire hjernerystelser, så får du ikke lov til at spille mere. 

- Det er noget, som skal tages alvorligt. Nu var der også et par hovedskader her i kampen (mod OB, red.), og det gav alligevel et lille sug, så det skal man tage meget seriøst, siger han.

I de vigtige Superliga-kampe kan han dog godt lægge frygten fra sig. 

- Der har været nogle gode snakke med familien tæt på og ikke mindst fagfolk og staben.

- Klubben har været rigtig tålmodig, og det har været en fin proces, men det går ikke, at man er bange, specielt ikke når man er midterforsvarer.

Hobro er placeret som nummer 12 i 3F Superligaen og møder i næste runde FC Nordsjælland på hjemmebane.

Køb billetter til Hobros kommende hjemmekampe her!


Af Anders Jensen
Fredag 24. januar