Luk

Hobro-stopper: Det er lidt uklart det hele

| 3F Superliga | 3 kommentarer
Hobro-stopper: Det er lidt uklart det hele
Foto: Getty Images

Infoboks

SønderjyskE - Hobro
Superligaen Grundspil (16/02)
bet365 1,83 3,60 4,20
NordicBet 1,82 3,65 4,25
Oddset 1,85 3,50 4,30
YouBet 1,83 3,60 4,35

Rasmus Minor ved endnu ikke, om han fortsætter i Hobro efter sommerferien.

Den høje midtstopper Rasmus Minor har i snart tre sæsoner været Hobros faste forsvarskrumtap. 

Til sommer udløber den 31-årige fynbos kontrakt med klubben, og det er endnu uvist, om han fortsætter eller om han skal ud at finde en ny klub, fortæller han til bold.dk.

- Vi har haft nogle snakke. Faktisk daglige snakke med Hobro. Men der er intet konkret. Jeg har i hvert fald ikke set eller hørt noget. Det er min agent, der håndterer det.

- Vi er ikke kommet så langt, men der er en god dialog, og jeg kan godt lide at være i Hobro. Det er nogle fantastiske mennesker. Spillere, trænere og folk rundt om klubben, siger Rasmus Minor og tilføjer:

- Vi har dog ingen møder planlagt i den nærmeste fremtid. Det er lidt uklart det hele. Jeg prøver egentlig bare at tage det stille og roligt og have is i maven. Så må jeg bare vise, at jeg er god på banen.

Den 198 centimer høje forsvarsspiller med 89 kampe for Hobro på cv’et sluttede sidste sæson med en grim hovedskade, men han er helt ovenpå igen. Hovedpinen er væk, og eneste ændring er, at han nu spiller med et specielt beskyttende pandebånd.

Rasmus Minor har på trods af sin efterhånden høje fodboldalder mod på det hele og er åben for det meste, men han lægger ikke skjul på, at han meget gerne vil fortsætte hos Superligaens bundhold i det nordjyske.

- Jeg er rigtig glad for at være i Hobro uden tvivl. Jeg har før været i en situation, hvor jeg troede, at der var noget interesse udefra, uden at det blev til noget. Så nu koncentrerer jeg mig om at være i Hobro, og så må vi se, hvad der sker. Jeg har ikke travlt.

- Det er klart, at kommer der noget andet interessant, så er jeg bestemt ikke afvisende. Men det kræver jo, at der kommer noget. Jeg lukker ingen døre på forhånd. Jeg glæder mig bare virkelig meget til at spille i det her forår, siger Rasmus Minor og fortsætter:

- Jeg har jo spillet i Hobro i næsten tre år, og jeg føler mig stadig ung, selvom jeg er 31 år på papiret. Udover min hjernerystelse er det ikke mange skader, jeg har haft. Jeg føler, at jeg har en god alder og har det godt i kroppen. Selvfølgelig har jeg mod på mere og sigter efter så højt et niveau som muligt. Jeg nyder det bare.

Rasmus Minor har en fortid i blandt andet Helsingør, Lyngby og Brønshøj.

Køb billetter til Hobros kommende hjemmekampe her!


Af Anders Borup
Søndag 19. januar