Luk

Hobro-talent drager til prøvetræning i Italien

| International | 0 kommentarer

Infoboks

18-årige Emil Seedorff rejser inden længe til Italien for at vise sig frem i Serie B-klubben Vicenza.

Hobro har en talentfuld midtbanespiller i Emil Seedorff, og det har udlandet også bemærket.

Til daglig træner han med 1. divisionsholdet i Hobro, men på søndag går turen til Italien, hvor Vicenza fra den næstbedste række har inviteret til prøvetræning.

Det fortæller Emil Seedorffs agent, Lennart Bak, til bold.dk.

- Mange klubber er begyndt at kigge ekstra godt på Skandinavien nu, og jeg tror, de danske spillere kommer til at få gavn af den danske succes, der er for tiden.

- Vicenza har haft sin scout til at kigge på Emil og synes, han ser spændende ud, så nu skal han derned, så de kan se hinanden an. Det er klart, det bliver en kæmpe oplevelse for Emil at komme ned og spille med nogle af de bedste ungdomsspillere i Italien.

- Men det er ikke bare for sjov, de inviterer en spiller ned, men fordi de selvfølgelig ser noget interessant, siger Lennart Bak, der i sin aktive karriere selv spillede i italiensk fodbold og derfor har gode kontakter dernede.

Planen er i første omgang, at Emil Seedorff er i støvlelandet fra søndag til torsdag, hvor han skal vise sig frem på Vicenzas Primavera-mandskab.

Midtbanespillerens agent beskriver ham således:

- Han er teknisk stærk, utroligt sikker på bolden og har et godt overblik. Jeg tror, han kan blive rigtig stærk som 6'er eller 8'er i fremtiden, vurderer Lennart Bak.

Emil Seedorff står noteret for en enkelt førsteholdskamp for Hobro.


Af Martin Schmidt
Søndag 24. oktober
Lørdag 23. oktober