Luk

Hobro-træner: Som hvis FCK slog Barcelona

| 3F Superliga | 14 kommentarer

Infoboks

AC Horsens - Hobro
Superligaen Grundspil (20/10)
bet365 2,00 3,40 3,60
NordicBet 2,09 3,40 3,55
Oddset 2,15 3,35 3,50

Peter Sørensen tror, at Hobro-sejren over FCK er noget af det største, som hans spillere har oplevet. Det ville svare til, at FCK slog Barcelona, vurderer Hobro-træneren.

Søndag eftermiddag tog Hobro sin anden sejr i sæsonen, da man på hjemmebane sendte de forsvarende danske mestre hjem med et 1-2-nederlag i bagagen.

Det var en stor præstation og en oplevelse, som Hobro-spillerne sjældent har prøvet større, vurderer Hobro-træner Peter Sørensen.

- Det at vinde over FCK på en dag som denne, er - udover konkurrenceelementet i det- også en oplevelse, og noget ud over det sædvanlige, som man tager med sig videre i karrieren, sagde Peter Sørensen efter kampen og fortsatte.

- Det her må være noget af det største, som mine spillere har oplevet. Det er jo surrealistisk på linje med, at FCK slår Barcelona. Det er nok ikke helt skævt set økonomisk.

I det netop overståede transfervindue holdt Hobro på sine tre offensive profiler Emmanuel Sabbi, Pål Alexander Kirkevold og Edgar Babayan, og det betyder meget for Hobro, som fortsat kan byde op til dans i Superligaen.

- I dag (søndag, red.) var vi konkurrencedygtige mod de bedste i Danmark og havde endda muligheden for at vinde. Det gør man ikke hver gang. Jeg har aldrig vundet over FCK før, og det glæder mig at gøre det med dem, der har de ringeste forudsætninger for det.

Sejren over FCK betyder, at Hobro nu er noteret for 11 point efter ni runder. Sæsonen har budt på to sejre, syv uafgjorte og to nederlag.


Af Jonas Dalgård

14 kommentarer

Solid Bold 12:11          
Arhhh, Ståle. Barcelona.. haha.

EDIT: haha, har ikke noget imod Ståle, var bare for hurtig på tasterne.
Men lidt sjov udtalelse
madssmoelf 12:14          
Selvom du ikke kan lide Ståle, så tænker jeg alligevel lige du skal nærlæse, hvem der siger hvad, inden du går til tasterne.
ThePantsParty 12:14          
Slet ikke. FCK er jo ikke Danmarks Barcelona eller til sammenligning. Men selvtilfredsheden fejler da ikke noget hos Hobro.
Dorbjen 12:15          
Ståle...? Det er da Peter Sørensen, der udtaler sig. Ståle er slet ikke med i artiklen xb
GameOn 12:19          
Nu går han da helt i selvsving den gode Peter. Det var en flot præstation, helt sikkert, men så er det vist heller ikke et større mirakel. Vendsyssel slog også FCK sidste år, og Hobro har slået dem tidligere (og større). Sammenligningen med Barcelona holder vist heller ikke helt, trupværdi iflg transfermarkt Hobro 7,15 mio euro, FCK 43,09 mio euro, Barcelona 1180 mio euro. Men jeg forstår da godt at han er glad og det skal han da have lov til at være.
3dmx 12:25          
....hvis altså fck ud af 11 kampe mod Barcelona vandt 3 og spillede en uafgjort.
Men det giver vel god mening at bruge sejren til at prøve at booste moralen i klubben.
schmede 12:52          
Det svarer mere til at Eibar eller Leganes vandt over Barcelona. Det sker jo, at topklubberne taber til bundklubberne.
Selvfølgelig skal de nyde det og være glade i Hobro, men ro på...
Mandag 14. oktober
Søndag 13. oktober