Luk

Hobro uden sejr i 11. forsøg: Delte med HIF

| NordicBet Liga | 5 kommentarer

Infoboks

Hobro - Hvidovre IF 1-1
1. Division Kvalifikationsspil
13' 0-1 Marcus Lindberg
65' 1-1 Pål Alexander Kirkevold

Superliga-nedrykkeren Hobro spillede lørdag 1-1 med Hvidovre i 1. division, og Hobro er nu uden sejr i 11 kampe i træk. Marcus Lindberg og Pål Alexander Kirkevold scorede målene.

10 kampe uden sejr var den form, som Hobro lørdag mødte til kamp med mod Hvidovre i nedrykningsspillet.

Senest havde Superliga-nedrykkeren fået point mod Fremad Amager, mens Hvidovre kom til i ganske svingende forfatning.

Således var det blevet til to nederlag, to remiser og en sejr over Fremad Amager i de seneste fem kampe.

Hobro fik egentlig den bedste start på kampen spillemæssigt, men det var gæsterne, som efter 13 minutter kunne bringe sig foran.

Gæsterne var tålmodige på bolden og spillede tålmodigt bolden rundt i bagkæden. Da der var plads, blev en god bold slået frem fra venstre side af Kim Aabech.

Nicolaj Agger faldt ned i banen og lagde bolden dybt til Marcus Lindberg på sin førsteberøring.

Han strøg alene mod målet i venstre side af feltet, og Lindberg var usvigelig sikker i afslutningen og passerede Adrian Kappenberger, hvorfor Hvidovre var på 1-0.

Hobro rejste sig udmærket fra den tidlige dukkert, men Hvidovre-forsvaret havde godt styr på Hobro-offensiven, og derfor holdt Hvidovres føring til pausen efter en første halvleg med et par muligheder til begge mandskaber.

Hobro fik nok en gang en ærgerlig start på en halvleg, da topscorer Mads Hvilsom efter 51 minutter måtte lade sig udskifte med en skade.

Men alligevel fik værterne kæmpet sig tilbage, og efter 66 minutter udlignede Hobro.

Jacob Tjørnelund sendte et indlæg ind foran mål. Marco Brylov kom ud af målet, men han tabte bolden lige for fødderne af den tidligere Superliga-topscorer Pål Alexander Kirkevold, der uden problemer kunne sparke sit første sæsonmål i kassen.

Frem mod slutningen af kampen fortsatte det lige mellem de to hold, og derfor endte kampen uden yderligere scoringer og uden en vinder.

Pointdelingen betyder, at Hvidovre nu har syv point ned til Skive under nedrykningsstregen, mens Hobro har fem point derned.


Af Jonas Dalgård
Onsdag 26. januar