Luk

Hobro vandt sikkert trods flot Liam Jordan-mål

| 1. Division | 7 kommentarer

Infoboks

Hobro - HB Køge 3-1
1. division
16' 1-0 Tobias Salquist
50' 2-0 Edgar Babayan
70' 2-1 Liam Jordan
83' 3-1 Mads Hvilsom

Hobro tog en sikkert sejr på 3-1 over HB Køge i 1. division, efter Liam Jordan bankede bolden i hjørnet for HB Køge.

I 1. division tog Hobro IK mod HB Køge på hjemmebane. De to hold lå ét point adskilt inden opgøret, og vinderen af opgøret kunne avancere til den bedre halvdel af tabellen.

Hjemmeholdet Hobro startede kampen bedst, og efter et kvarters spil lå bolden i nettet. Tobias Salquist headede et hjørnespark i kassen tæt under mål, og så førte Hobro 1-0.

I starten af anden halvleg fik Hobro et straffespark, og det omsatte Edgar Babayan sikkert til en Hobro-føring på 2-0.

HB Køge fik reduceret med 20 minutter igen på et flot mål af indskiftede Liam Jordan. Jordan fik bolden i feltet, og så tøvede han ikke, inden han bankede bolden op i det lange målhjørne til 1-2.

Hobro fik dog så godt som lukket kampen i det 83. minut, da Mads Hvilsom afsluttede et flot oplæg fra Babayan med en scoring til 3-1.

HB Køge fik ikke reduceret igen, og dermed vandt Hobro kampen 3-1.

Med sejren rykker Hobro op på fjerdepladsen i 1. division, mens HB Køge fortsat er nummer otte.


Af Johannes Skjøth

7 kommentarer

bruger 172565 16:53          
Det må være på tide, at vi får investeret i en ny venstre back imens Marfelt er ude. Alternativt spille med Sonne på hans "forkerte" back og Gundelach på den anden.. Det andet er jo ikke til at holde ud og kigge på..
JuveFC 17:13          
Er det ikke ved at være tid til at Auri skal have "sparket" syntes ikke han rykker holdet overhovedet, der må da være en bedre træner end ham.
Viking78 17:15          
Solid præstation idag på DS Arena af de gule, det er tydeligt at se der er kommet flere stamspillere tilbage i startopstillingen.
På trods af enkelte Køge muligheder så kunne sejren være blevet en del større med det antal chancer vi ikke fik udnyttet.
Stærk præstation af bla. Haarup.
redtaz01 17:17          
Fedt med en sejr
bruger 166408 18:14          
Super dejligt endelig med en sikker sejr. Det begynder at lysne. Hvorfor ser vi ikke noget til Louati?
Myggespray 18:15          
@ JuveFC: Du skal formentlig nok se Auris ansættelse som værende en form for "jobs for the boys" (læs: Per Tud ansætter én af sine egne nærmeste venner og/eller tidligere kollegaer!) i form af tidligere trænerassistent i BIF og tilmed tidligere træner i HB Køge, mere end det egentlig er pga hverken faglige kvalifikationer eller personlige kompetencer om at få en række fodboldspillere med flere forskellige nationaliteter og få dem til at fungere som et hold - det tyder i hvert fald ikke på at han har særlige mandskabsmæssige kvalifikationer i dén retning! Og så var Auri jo billig eller rettere næsten gratis at få ind som træner! Hvorfor valgte man ikke en kapacitet som Christian Lønstrup, der både vil og kan spille offensivt fodbold.....?!? :o(

Vedr. selve kampen kan man diskutere, efter at have set tv-billederne, om der var straffe til Hobro i starten af 2. halvleg, men omvendt så havde Hobro SÅ mange chancer at de nemt kunne have vundet 5-1 eller 6-1 - rystende ringe nede bagi hos HB Køge!
MFF 23:50          
Hvordan spillede Hugo og Amel?
Mandag 26. oktober