Luk

Høegh har afvist bejlere: Godt med interesse

| Æresdivisionen | 2 kommentarer

Infoboks

Heracles - Heerenveen
Æresdivisionen (23/01)
Oddset 2,30 3,40 2,95
bet365 2,20 3,60 3,00

Transferfrie Daniel Høegh har afvist flere bejlere, da han venter på det rette tilbud. Tilbuddene har været fra Holland, og efter tre år i træskolandet, vil Høegh gerne prøve noget nyt.

Det står frit for Daniel Høegh at forhandle kontrakt med interesserede klubber, da kontrakten med Heerenveen udløb denne sommer.

Den 29-årige danske midtstopper har da også haft flere tilbud på hånden, men indtil nu har det rette tilbud ikke vist sig. 

Det fortæller han til bold.dk.

- Der er egentlig godt med interesse, og jeg har allerede snakket med en del forskellige klubber. Men jeg skal finde det rigtige, og den følelse har jeg ikke haft endnu. Jeg har prøvet at have lidt is i maven og vil se, om der ikke kunne komme noget, der virkelig passer mig og min familie, siger han.

Høegh, som for første gang i karrieren står uden klub, melder om et marked, hvor klubberne er forsigtige.

- Det er jo et sjovt vindue. Jeg har ikke prøvet at stå kontraktfri før, så det er nyt for mig, men jeg tror også, at det, der gør udslaget, er coronasituationen, hvor mange klubber er ramt på den ene og den anden måde. De skal finde ud af, hvad de gør på den ene og den anden måde, siger han og fortsætter:

- Vinduet er skubbet frem i forhold til normalt. Det lukker først i oktober, så der er lang tid at gøre med, og derfor tror jeg, at mange stadig er i venteposition.

- Jeg kan også mærke, at klubberne har sværere ved helt at træffe nogle beslutninger. Der er meget 'vi skal lige vente at se, hvad der kommer ind og ud', så det er et specielt marked, hvor det bliver et puslespil.

Har afvist hollandske bejlere

Daniel Høegh har sagt nej til flere hollandske bejlere, hvor ADO Den Haag tidligere har været nævnt som en af de klubber, der skulle være interesserede i den høje midtstoppers underskrift.

- Jeg har ikke været i kontraktforhandlinger med dem, men der har været hollandske klubber, som har spurgt på situationen og vist interesse for, at jeg kom dertil. Der har jeg sagt, at jeg som udgangspunkt gerne vil prøve noget andet, siger han og fortæller:

- I bund og grund vil jeg gerne prøve noget nyt i en ny liga og en ny kultur. Det er det, jeg allerhelst vil, men jeg er også rimelig åben overfor at blive i Holland, hvis bare pakken er rigtig.

Med sin fremskredne alder er Høegh af den overbevisning, at der formentlig kun er et udenlandseventyr tilbage i karrieren, og derfor er han også tålmodig.

- Jeg synes, jeg står overfor en ret vigtig beslutning som 29-årig. Jeg har spillet i udlandet noget tid, og jeg prøver at sætte min karriere sammen lige nu. Så der er flere ting i det, end bare at tage det første som det bedste, siger han og forklarer, hvordan det optimale skifte ser ud:

- Jeg kunne godt tænke mig at få hele pakken. Et sted, hvor vi udenfor banen har det godt, hvor jeg har det sportsligt godt og jeg håber at blive i udlandet, så vi får et eventyr mere. Det er den ideelle løsning, men selvfølgelig er der nogle ting, som måske ikke kan gå op, og så må vi vurdere, hvad der er vigtigst.

- Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg på et tidspunkt gerne vil til Danmark. Men før jeg gør det, vil jeg se, om det er muligt at presse det sidste ud af udlandet, for jeg forventer ikke, at jeg kommer ud igen, hvis jeg tager tilbage til Danmark.

Daniel Høegh har i karrieren spillet for OB, FC Basel og Heerenveen.


Af Jonas Dalgård
Fredag 22. januar