Luk

Højbjerg: For irriteret til at juble over scoring

| Premier League | 5 kommentarer

Infoboks

Tottenham - Leeds 2-1
Premier League
44' 0-1 Daniel James
58' 1-1 Pierre-Emile Højbjerg
69' 2-1 Sergio Reguilon

Tottenham vandt søndag med 2-1 mod Leeds i en kamp, hvor danske Pierre-Emil Højbjerg udlignede for hjemmeholdet. Han var dog for irriteret over holdets spil til at juble over sin egen scoring.

Pierre-Emil Højbjerg plejer ikke at være bange for at vise følelser.

I søndagens Premier League-kamp mod Leeds var det dog svært at spore den store begejstring hos danskeren, da han udlignede Leeds' føringsmål med en scoring i det 58. minut.

Højbjerg var nemlig så utilfreds med holdets indsats, og derfor havde han svært ved at juble over scoringen. I stedet vinkede han efter målet blot medspillerne med sig ned mod midtercirklen for at få spillet sat hurtigt i gang igen.

- Jeg var faktisk lidt irriteret, fordi vi kunne have scoret et par gange yderligere, og kampen gik ikke godt teknisk set, fortalte Højbjerg efter kampen ifølge Football London, og uddybede:

- Så det var mere sådan: ”Jeg har scoret, men lad os komme tilbage og score en mere", for på hjemmebane vil jeg aldrig juble over en uafgjort. Jeg jubler, når vi vinder, og det gjorde vi.

Tottenhams nyligt udpegede italienske træner, Antonio Conte, var anderledes entusiastisk ved Højbjergs udligning, men det forstår den danske midtbanespiller udmærket.

- Momentum begyndte at gå vores vej, og det er der, man skal eksekvere og virkelig prøve at dræbe kampen, når momentum er på vores side. Det synes jeg, vi gjorde, udtalte Højbjerg.

Antonio Conte blev udpeget som ny Tottenham-manager, efter klubben tidligere denne måned valgte at afskedige portugisiske Nuno Espirito Santo fra stillingen.

Det er i tre kampe blevet til to sejre og en uafgjort for Contes tropper, der ligger nummer syv i Premier League.


Af Peder Carlsen

5 kommentarer

Nessy1981 15:16          
Jeg synes da han viste de følelser han havde. Irritation og kampgejst.

Kunne egentlig godt tænke mig at høre hvad Conte tænker om Højbjerg. Han har jo udviklet sig til en type spiller Conte normalt elsker.
Flashp 15:27          
Jeg tror PEH bliver en nøglespiller under Conte. Hvilket han vel egentlig også var under Mourinho, bare i en mere udpræget 6´er rolle.

Han udstråler mange af de menneskelige kvaliteter som Conte efter sigende kræver af sine spillere - Kampgejst, arbejdsomhed, lederskab, ærgerrighed og tro på tingene.

Uanset at der klart findes teknisk bedre spillere end Højbjerg i PL (og i Spurs), så er jeg rimelig sikker på, at han hurtigt bliver førstevalg på midten.
LarsenSindaco 18:39          
Jeg synes faktisk PEH har et højt teknisk niveau. Hans touch er fremragende, og der er han i mine øjne ikke under niveau - hverken i spurs eller PL. Hans udfordring kan være, at han er lidt stor og kantet. Han er ikke en væver spiller med hurtige fødder og retningsskift, men den tyngde der forhindrer det giver ham jo noget ballast i duellerne, så det er ikke så dårligt.
spurssince82 00:16          
@Flashp

note: Højbjerg har været førstevalg på midten fra dag 1. i klubben. Har spillet stort set samtlige kampe siden han kom fra Southampton.
Nessy1981 01:20          
Synes Højbjerg er god teknisk. Han er blevet et muskelbundt efterhånden og det giver jo nok lidt større bevægelser. Men han er, udover hans evner i det defensive, en sikker spilstation og dækker bolden rigtig godt under pres. Det som jeg synes mange overser er hvor god han er til at modtage bolden og blive retvendt og sende hårde afleveringer igennem modstandernes kæder. En evne som set med danske øjne har været en stor mangelvare i Kvist og Poulsen før ham. Det bedste eksempel er nok Damsgårds langskudsmål mod Rusland, hvor PEH modtager bolden i højre side og bliver retvendt og sender en hård aflevering og derved overspiller hele deres midtbane, hvorefter Damsgård så flot tager et hurtigt træk til siden og sender den flot i mål. Det har han også gjort nogle gange til Kane, hvor det har resulteret i mål. Og selvf. også en del gange uden slutprodukt i form af mål. Det er en rigtig vigtig evne at have, men er svær at finde.
Tirsdag 18. januar
Mandag 17. januar