Luk

Højbjerg fortryder gråd for åben skærm

| EM | 12 kommentarer

Infoboks

Danmark - Luxembourg
Venskabskamp (15/10)
NordicBet 1,04 10,50 40,00
Oddset 1,03 10,00 23,00

Pierre-Emile Højbjerg fortryder, at han begyndte at græde midt i et tv-interview efter Danmarks sejr over Serbien i 2015.

De fleste husker nok en meget berørt Pierre-Emile Højbjerg, der blev interviewet efter Danmarks 2-0-sejr over Serbien i 2015.

Højbjerg var dengang 19 år, men i dag fortryder den nuværende Southampton-spiller, at følelserne løb så meget af med ham.

- Hvis jeg kunne gøre det om, ville jeg nok ikke have stået og grædt på TV. Det siger jeg bundærligt, siger Højbjerg til B.T.

- Det var meget grænseoverskridende, og mest af alt i tiden efter. Men det var bare følelserne. Nogle gange er følelser så kraftige. Det man ser, var det, jeg følte. Jeg var rørt af en fantastisk oplevelse med en historie bag.

Højbjerg fortalte forleden til tv-programmet Sat Af, at hans følelsesladede reaktion dengang handlede om farens ønske om at se sin søn spille for Danmark i Parken. Det nåede han ikke før sin død.

Se det stærke interview HER.


Af Sara Margren

12 kommentarer

HerbalAttraction 07:18          
Tror ikke det var mange det synes det var pinligt gjort. hvis jeg skal være ærlig så tror jeg at mennesker kunne relatere og mange sympatiserede med ham. at miste sin far i den alder og så gå ud foran tusinder af mennesker og levere var en smuk ting.
Kasperpsr 08:21          
det var forfriskende at se en landsholdsspiller komme med passion, personlighed og følelserne uden på tøjet i en tid, hvor man er blevet vant til standard diplomatiske svar efter en kamp. det skal PEH absolut ikke skamme sig over
UMURUM 08:34          
Nej, der er intet at skamme sig over. Højbjerg føler nok, at han har delt noget ekstremt personligt med en masse fremmede mennesker, hvilket vil føles akavet for de fleste. Men det var et bevægende øjeblik for mange og viste til fulde, hvad man nogen gange glemmer pga. de mange stoneface fodboldspillere med kedelige standard svar, nemlig at spillerne også er mennesker med normale følelser.
bruger 149448 09:17          
Intet pinligt i at være menneske, men forstår at det efterfølgende kan være grænseoverskridende for en selv at se
Sydmanden 10:16          
PEH Intet at skamme sig over. Fortsæt endelig med at vise dine følelser, det er det vi gerne vil se.
-V- 10:17          
Intet at skamme sig over, tværtom!

For forholdet mellem den almindelige fodboldfan og de højtbetalte medietrænede stjerner, var det måske det marketingsmæssigt bedste træk der overhovedet kunne se - det gav indblik i at der er følelser involveret og ikke bare polerede, overbetalte fodboldspillere.

Bravo, PEH!
apb 11:24          
Rigtig god fyr Højbjerg, vi trænger allesammen til at mennesker vi ser som idoler også viser bløde sider, alt for meget er overflade og påtagethed i dag, det er befriende med et menneske der beviser at han er netop det: menneske.
Søndag 13. oktober