Luk

Højbjerg: Kæmpe respekt for Frank

| Premier League | 3 kommentarer

Infoboks

Tottenham - Southampton
Premier League (09/02)
bet365 1,61 3,80 5,50

Tottenham møder torsdag aften Brentford i Premier League. Inden kampen udtrykker Tottenhams danske midtbaneprofil, Pierre-Emil Højbjerg, stor respekt for modstandernes danske træner.

Brentford har med danske Thomas Frank ved roret imponeret stort i Premier League i denne sæson.

Oprykkerne ligger inden torsdagens opgør mod Tottenham nummer 11 i ligaen, og selvom det nok var de færreste, der ventede en sådan succes, kommer det ikke bag på Pierre-Emil Højbjerg, der tørner ud for Tottenham.

Højbjerg har nemlig kendt til Franks kvaliteter, siden deres veje krydsede i DBU's ungdomslandsholds-regi, og han udtaler til Tottenhams hjemmeside, at han har ”kæmpe respekt” for Frank.

- Hans måde at tænke og analysere fodbold på er meget teknisk og detaljeret. Han er også meget åbensindet, altid med lyst til at opdage nyt, til at gøre tingene bedre og til at nå det næste skridt, fortæller Højbjerg til klubbens hjemmeside.

Ifølge Højbjerg har Frank også nogen menneskelige egenskaber, der gavner hans trænergerning. 

- Han er meget opmærksom på det menneskelige aspekt og hans omgivelser, og det gør ham til en virkelig rar person at være omkring, udtaler Højbjerg.

Tottenham ligger inden aftenens kamp nummer ni i Premier League, tre point foran Brentford. Kampen spilles klokken 20.30.


Af Peder Carlsen
Fredag 28. januar
Torsdag 27. januar