LeoVegas.dk ready? betfair Bethard Casino24 Advertisement

Højer: AGF var hele tiden mit ønske

| Superligaen | 22 kommentarer
Højer: AGF var hele tiden mit ønske
Foto: AGF

Infoboks

AGF - Esbjerg fB
Superligaen Grundspil (08/02)
bet365 2,00 3,40 3,75
NordicBet 2,04 3,45 3,80
YouBet 2,00 3,40 3,80

Se Premier League og meget mere fodbold

Kom i gang nu på Eurosport Player 

Advertisement
Selvom Casper Højer i første omgang havde skrevet under på en kontrakt med AGF med start fra sommer, ønskede venstrebacken hele tiden et skifte i januar.

I midten af januar købte AGF venstrebacken Casper Højer Larsen i Lyngby, men købet var først planlagt til at gå i gennem til sommer.

Lyngbys økonomiske problemer betød dog, at Højer blev løst fra sin kontrakt i Lyngby og derfor kunne starte i AGF med det samme.

Det glæder hovedpersonen, der hele til havde udtrykt ønske om et skifte i vinterpausen.

- Da jeg skrev under med AGF i midten af januar var jeg allerede der besluttet på, at jeg gerne ville til Aarhus med det samme. Så skete tingene i Lyngby, og klubberne kunne ikke blive enige, men da muligheden så opstod, slog jeg til, siger han til bold.dk.

- Mit mindset har hele tiden været på, at jeg gerne ville til AGF med det samme, og jeg håbede på, at det kunne lade sig gøre. Det havde jeg snakket med både trænerstab og spillertruppen i Lyngby om, så der var ingen hard feelings.

Højer glæder sig nu til en ny udfordring i en ny klub, hvor konkurrencen lige som i Lyngby bliver hård.

- I bund og grund var skiftet en mulighed for at komme til en storklub med en masse traditioner og en stor fanskare. Det var en mulighed for at prøve noget nyt i livet, og så synes jeg, at der var en utrolig spændende spillertrup, som jeg allerede har lært at kende.

- Konkurrencen om pladserne er meget det samme som i Lyngby. Her er der også flere gode spillere på venstrebacken lige som i Lyngby. Jeg kommer ikke sovende til noget, så jeg skal  vise mit værd, siger han.

 - Jeg er kommet her for at gøre mit bedste og hjælpe med at indfri klubbens mål. Det er holdet og klubben først, og derfra må mine egne ambitioner komme. Det er klart, at vi som klub skal hæve os, og det glæder jeg mig til at være med i.

Med skiftet til AGF bliver venstrebacken også genforenet med David Nielsen, som også var Højers træner i Lyngby.

- Selvfølgelig har David betydet meget for min beslutning. Jeg har et super godt forhold til ham, og han kender mig personligt, men det er altså en klub, der tiltrækker mig så meget, at jeg havde grebet muligheden for et skifte, selv hvis David ikke var træner.

- Så skiftet er ikke kun på grund af, at David er her. Det er lige så meget hele byen, som tiltater mig, men David har naturligvis haft indflydelse på, at jeg er her nu.

Casper Højer fik mandag debut for AGF, da han startede inde i udebanesejren over Hobro. 

bold@bold.dk

Se Premier League og meget mere fodbold Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement

Af Casper Dalsten
Torsdag 17. januar
Onsdag 16. januar