LeoVegas.dk ready? betfair Bethard Casino24 Advertisement

Højer efter 1-1: Spillerne arbejdede for sagen

| NordicBet Liga | 3 kommentarer
Højer efter 1-1: Spillerne arbejdede for sagen
Foto: Rasmus Lykke, lokalupdate.dk
Viborg-træner Steffen Højer ærgrer sig over den hektiske afsltuning på 1-1-kampen mod HB Køge, men roser spillernes arbejdsiver.

Viborg var foran 1-0 mod HB Køge indtil det 89. minut, hvor Henrik Lehms tropper fik udlignet, og i tillægstiden brændte de grønblusede straffespark, der kunne have sikret dem tre point.

Viborg-træner Steffen Højer var dog tilfreds med arbejdsindsatsen, men glæder sig over stadig selv at kunne afgøre holdets skæbne i sidste spillerunde.

- Det er klart, at da de scorede efter en dødbold, så blev det lidt hektisk, men vi steppede op, og i slutperioden var Mikkel Vestergaard tæt på lægge op til et mål. Og vi fik det straffe, som på en god dag godt kunne have givet tre point. Det mindste, vi kan forvente, er at spillerne arbejder for sagen, og det gjorde de i dag (i går, red.), siger Højer til Viborg Stifts Folkeblad.

- Vi er en kamp tættere på målet. Havde vi for noget tid siden sagt, at vi på Energi Viborg Arena i sidste spillerunde kan spille os i playoff, så tror jeg, at vi havde købt den.

Viborg har 53 point på tredjepladsen i 1. division - det samme som Vendsyssel. Viborg møder Brabrand i sidste runde, mens Vendsyssel skal forbi FC Fredericia.

Se Premier League og meget mere fodbold Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement

Af Sara Margren
Tirsdag 22. januar
Mandag 21. januar