Luk

Højer Nielsen om fremtiden: Vil gerne afsted

| 3F Superliga | 6 kommentarer

Infoboks

AGF - Brøndby IF
Superligaen Grundspil (18/07)
Oddset 2,65 3,35 2,60

Casper Højer Nielsen vil ikke bekræfte, at Sparta Prag har budt på ham, men han indrømmer dog, at han gerne snart vil afsted til udlandet. 

Casper Højer Nielsen er snart fortid hos AGF, da et skifte til Sparta Prag skulle være på plads, som bold.dk tidligere har erfaret.

Men efter søndagens 3-1-sejr over FC Nordsjælland i 3F Superligaen var Højer Nielsen ikke meget for at tale om rygtet. Han ville nemlig ikke bekræfte, at Sparta Prag havde lagt et bud på ham. 

Han slår dog fast, at han gerne snart vil afsted til udlandet, og derfor holder han sine muligheder åbne.

Det fortæller han til Canal 9.

- Ja, det håber jeg. Jeg tror, at klubben er indstillede på, at jeg skal ud og prøve kræfter med noget nyt, men så længe der ikke er underskrevet med nogen hold eller noget, så holder jeg alle muligheder åbne. 

- Jeg har været glad for at være i AGF, så det kan godt være, at jeg bliver her et halvt år mere.

- Det er klart, at det er noget, som man har drømt om siden, man var en bette knægt, så det er klart at komme ud og prøve sig selv af, det vil være fedt, men det fylder ikke så meget for mig lige nu, udtaler Casper Højer Nielsen.

26-årige Casper Højer Nielsen har været i AGF siden 2018, hvor han kom til fra Lyngby. Hans kontrakt med Aarhus-klubben udløber ved årsskiftet.


Af Raymund Nelausen
Søndag 20. juni