LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Højers kanonkugler fik det vendt for AGF

| Superligaen | 43 kommentarer
Højers kanonkugler fik det vendt for AGF
Foto: Getty Images

AGF var i problemer og kom også bagud mod Vejle, men to langskud af Casper Højer Nielsen vendte opgøret rundt, og sikrede de hvide den første sejr i ni forsøg. 

Mandagens kamp i Superligaen bød på et møde mellem to af rækkens mest formsvage hold, da AGF hjemme i Aarhus tog mod Vejle. 

Værterne skulle forsøge at stoppe en stime på otte kampe uden sejr, og til den mission havde David Nielsen igen valgt at starte med på Jens Stage på toppen, mens Mustafa Amini erstattede Bror Blume på midtbanen. 

Gæsterne fra Vejle startede noget utraditionelt med fire mand i bagkæden i stedet for de normale tre, og selvom Lauritsen-duoen med Mads og Rasmus var tilbage fra karantæne, så var det Vladis Emerson og Mads Greve, der startede i midterforsvaret. 

Fra første fløjt så problemerne ud til at fortsætte for AGF, der haltede efter de rødblusede gæster i langt de fleste situationer. 

Efter det første kvarter fik gæsterne belejret AGF-feltet i flere minutter. I to omgange fik Vladen Yurchenko, der fik sin første Superliga-kamp fra start, sendt gode afslutning afsted, men i begge tilfælde blev ukrainerens forsøg reddet af tilbagevendte Oscar Whalley. 

Vejle-presset gav dog pote i det 20. minut, da Mads Greve snittede et kort slået hjørnespark videre mod mål, og tæt på stregen fik Pierre Kanstrup sendt bolden i eget net.  

AGF kom langsomt bedre med efter den forfærdelige start på opgøret, men Vejle havde stadig lettest ved at skabe store chancer.  

Efter 38 minutter var det igen et hjørnespark, der skabt fare i AGF-feltet. Viljormur Davidsen headede klogt bolden hen til Adam Jakobsen, der fra nært hold sparkede langt over. 

Vejle var dog stadig på vej mod en fortjent pauseføring, men det fik Casper Højer Nielsen lavet om på i første halvlegs tillægstid.

Jakob Ankersen fandt venstrebacken på kanten af feltet. Højer lagde kuglen til rette for sig selv, og så kanorerede han den på fantastisk vis op i det lange hjørne, alt imens en chanceløs Pavol Bajza sprællede forgæves i Vejle-buret. 

Anderledes skidt så den slovakiske keeper ud seks minutter efter pausen. Som en gengivelse fra første scoring trykkede Casper Højer af fra feltkanten på ny.

Den hårde afslutning havde denne gang ikke samme kvalitet, men Bajza formåede alligevel ikke at holde skudet ude, og så var AGF i front. 

Pludselig spillede værterne med stort overskud, og seks minutter senere var Mustafa Amini tæt på at udbygge føringen, da han blev spillet fri i højre side af feltet. Midtbanespilleren trykkede fladt af, men her fik Bajza taget revanche med en god fodparade. 

I jagten på en udligning sendte Vejle Gustaf Nilsson på banen for første gang siden oktober, og den svenske angriber skulle kun bruge et minut på at komme i fokus. 

I det 73. minut steg han højest på et frisparksindlæg, og med bagsiden af hovedet fik han headet mod mål, men Oscar Whalley hev en stor redning ud af ærmet og fik vippet bolden over. 

Minuttet efter måtte AGF-keeperen så sende en stor tak til træværket, da overliggeren stod i vejen for Allan Souzas hovedstød, altimens han bare stod og så til. 

Vejles satsninger gav også plads den anden vej. Den største chance tilfaldt indskiftede Youssef Toutouh, der blev sendt af sted i en friløber fire minutter før tid, men offensivspilleren overplacerede sit forsøg, der gik snært forbi venstre stolpe. 

Det kunne dog ikke ændre på, at AGF hentede en tiltrængt sejr, der samtidig  distancerer Vejle i bunden. David Nielsens tropper er stadig nummer 11 - nu med 21 point, hvilket er fem mere end Vejle på 13. pladsen. 

Stream AGF – Randers FC på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Casper Dalsten

43 kommentarer

Aminovi? 20:59          
Lorte Vejle, lorte lorte Vejle!
MilanoCop 21:00          
Så skal børneopsparingen smides efter Højer og Stage på toppen til næste kamp. Kæft en omgang kaosbold. Det er jo fuldstændig grotesk hvor mange direktører som bliver brændt i dag, shit man, man kan ikke lade være med at tænke på hvordan det havde set ud med Graulund på toppen.
danped89 21:03          
Makabert målmandsspil ved 2-1 målet.
Havenisse 21:04          
HAVde vi hft en målmand og den skarphed Højer havde, havde Vejle fået 1 eller 3 point i denne kamp. Spiller GF ud i første halvleg men GF får er lucky punch og udligner og derefter bliver det en åben kamp
Pulv 21:04          
Hvorfor fa´en skal det lige være denne kamp, at Bajsa vælger at smørre handskerne ind i sæbe??? Kunne han ikke have gjort det i en af de kampe, hvor vi alligevel skal have røvfuld? VB skulle jo klart have været foran efter 1. halvleg, men efter en rædderlig indsats i store dele af 2. halvleg er det jo ok, at AGF tager alle tre point.

Bundholdets lod...
Maradona-Messi 21:05          
3 points til Tykgård! Hvor mange af GF-spillerne er han far til? Hvis man kan overse det straffespark, så skal man seriøst overveje sin dommerkarriere.
VB er dog heller ikke gode nok - spillere som Bajza og Mølgaard har INTET at lave i Superligaen!
sparkliz 21:07          
Vb gør det heller ikke nemmere for sig selv. Men kineseren fik da lige en kamp mere på Cvet. Men hvor meget er det værd hvis de ser videoer med ham.

Bajza må da snart på bænken. Vi har en super dygtig målmand på bænken, der helt sikkert må tænke sit, når han ikke får chancen.
Søndag 26. maj
Lørdag 25. maj