Luk

Højt humør i FCK efter 24 rigtig dårlige timer

| 3F Superliga | 4 kommentarer

Infoboks

FC København - Rijeka
Europa League Kvalifikation (01/10)
YouBet 1,71 3,70 4,75
bet365 1,66 3,60 4,75

Viktor Fischer melder om højt humør i FC København-lejren efter en hård bearbejdning af søndagens ringe præstation mod OB.

Tirsdag skinnede solen over FC Københavns anlæg på Frederiksberg og til træning var der fodtennis-turnering og en let taktisk træning.

Humøret så ud til at være højt i FCK-truppen, og det melder profilen Viktor Fischer også om, efter man brugte søndagens tur hjem til København og mandagen på at bearbejde den ringe præstation i sæsonpremierens nederlag på 2-3 til OB.

Det fortæller Viktor Fischer tirsdag til bold.dk.

- Vi har haft 24 rigtig, rigtig dårlige timer, hvor vi har evalueret og været rigtig, rigtig bitre over, at vi ikke præsterede bedre i Odense, men samtidig mærkede jeg til træning noget humør, vi var samlet igen som gruppe og jeg føler, vi kan bygge videre på det, vi kan gøre bedre. Det gode ved at spille i FCK er, at der er nye kampe hele tiden, siger en optimistisk Fischer og uddyber:

- Torsdag får vi allerede en mulighed for at gøre det bedre, og så kommer der en stor kamp mod Brøndby søndag. Vi skal være bedre, og jeg mærker en optimisme om, at vi gerne vil være det, men vi har lige skullet sluge, at vi gjorde det så dårligt.

Mandagens træning stod på restitution for de spillere, der fik rigeligt spilletid søndag, og en ’sindssygt hård træning’ til dem, der ikke spillede meget.

Desuden var der video-gennemsyn fra OB-kampen, og det har FCK fået en slags opskrift på en bedre præstation ud af, inden man torsdag møder IFK Göteborg i Europa League-kvalifikationen.

- I sådan en kamp mod OB, var der ikke noget, der ikke manglede. Selvfølgelig, kan man være specifik, men vi ved jo, at alt manglede. Det var så skamfuld en præstation, at det kun kan gå en vej, hvis vi vender potten og er klar igen på torsdag, siger Fischer og uddyber:

- Vi skal have vores bærende spillere til at gå forrest igen, og ingen må gemme sig. Alle skal udtrykke sig. Men sæsonen står og falder ikke med i søndags, det står og falder ikke med torsdag, men det kan pludseligt stå og falde med flere dårlige præstationer i starten af sæsonen, og det må ikke ske.

Solbakken: Må få hovederne med mod IFK

Ståle Solbakken fortæller om mandagens evaluering af OB-kampen.

- Spillerne fik lov at sætte ord på det, jeg satte ord på det, andre satte ord på det, og så må vi se. Man kan jo altid tabe en åbningskamp i Odense, det kunne vi også have gjort sidste år, og alle kan gøre det.

- Men det var måden, vi tabte på – uden at tage noget fra OB, der spillede en rigtig god halvleg og havde tre-fire klasse-angreb, hvor det gik rigtig hurtigt, siger Ståle Solbakken og fortsætter:

- Vi skal ikke tage fra dem, at de spillede godt, men for mig handler det om paratheden. Man må være klar til den første ligakamp, selv om man måske føler, at ferien har været lidt kort, man er hurtigt tilbage i arbejde og vi har haft for lidt tid sammen. 

- Vi vidste, de ville komme med 200 km/t, og der må man være klar og vide, man selv er det, så man også kan hjælpe sine holdkammerater, som måske ikke er det.

- Når så mange er så langt væk, så bliver det svært at hjælpe de andre, hvis man ikke kan hjælpe sig selv.

- Men det var en fodboldkamp. Det er sket før, der var en følelse af, at det nok skulle gå, og det går ikke. Sådan skal det ikke være mod IFK. Mod IFK må vi sørge for at få hovederne med.

Kampen mod IFK spilles i Göteborg torsdag aften.

Abonnement til F.C. Københavns hjemmekampe - Fast adgang fra 79 kr./md.* (*6 md. binding / min. 474 kr.)


Af Jonas Dalgård
Tirsdag 29. september