Luk

Hoffenheim-chef: Skov skal op i tempo

| Bundesliga | 15 kommentarer
Hoffenheim-chef: Skov skal op i tempo
Foto: Getty Images

Infoboks

Wolfsburg - Hoffenheim
Bundesliga (23/09)
bet365 1,90 3,60 3,80
NordicBet 1,98 3,95 3,50
Oddset 1,95 3,95 3,40

Hoffenheim-cheftræner Alfred Schreuder kan godt se på Robert Skov, at tempoet i Bundesligaen er højere end i Superligaen.

Robert Skov startede inde, da Hoffenheim sparkede den nye Bundesliga-sæson i gang i weekenden med en kamp mod Eintracht Frankfurt.

Han spillede 76 minutter, inden han blev pillet ud og kom undervejs i kampen frem til en enkelt stor mulighed.

Cheftræner Alfred Schreuder bed mærke i især én ting i løbet af kampen.

- I forhold til Robert kunne man godt se, at tempoet er anderledes i Bundesligaen end i Danmark, men grundlæggende set er jeg tilfreds med hans præstation.

- Det var ærgerligt, at han ikke fik scoret på sin store chance med venstrefoden. Det er normalt en sikker scoring for ham, siger Alfred Schreuder ifølge Kicker.

Robert Skov havde også en enkelt mulighed på frispark, men Kevin Trapp i Eintracht Frankfurt-kassen reddede det forsøg ret nemt.

Hoffenheim tabte med 0-1.


Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

15 kommentarer

MadsLeb 11:03          
Nu sad jeg og så kampen, og jeg synes egentligt at Skov spillede en OK kamp, med tanke på hvor meget hele Hoffenheims hold sejlede rundt.

Måske var tempoet lidt højere ift. Superligaen, men Hoffenheim lavede rigtig mange fejlafleveringer og dumme boldtab så måske de skulle prøve at sætte tempoet lidt ned så deres egne spillere kan følge med i stedet?
sansiro 11:22          
Måske var tempoet lidt højere ift. Superligaen, men Hoffenheim lavede rigtig mange fejlafleveringer og dumme boldtab så måske de skulle prøve at sætte tempoet lidt ned så deres egne spillere kan følge med i stedet?
Smukt at bedømme Hoffenheim ud fra en kamp... Normalt er Hoffenheim et teknisk stærkt hold og naturligvis er tempoet højere i Bundesligaen end i Superligaen. Og for mig er der ingen tvivl om, at Hoffenheim til enhver tid kunne vinde over FCK, som ville kæmpe en kamp for at undgå nedrykning. Udover at det var sæsonens første kamp mod Eintracht Frankfurt på udebane, hvor stemningen er noget mere intens end i Parken.

Jeg tror på Skov, når han lige bevæger sig et par niveauer op. Han har potentiale.
Kongen af København 11:36          
Til enhver tid ligefrem? Hold da op
MartinHerold 11:48          
Ja, Hoffenheim ville vel vinde 10/10 mod FCK. Selv Ingolstadt ville. SÅ meget bedre er de tyske ligaer.

Riiiiiiight.
nixcha 11:52          
Jeg kalder den med det samme. Skov flopper i Bundesligaen og er tilbage i FCK (eller et andet sted på lign. niveau) inden der er gået 1½ år. De starter med at leje ham ud senest næste sæson, fordi han er for dyr, og så kører det nedad derfra.

Han har ikke helt farten eller fysikken til større ligaer, og et sublimt venstreben rækker kun så langt. I Hoffenheim kan han jo ikke regne med 60%+ spilovertag, et overlegent hold i ryggen og at være selvskreven til standardsituationer. Så skal de relativt få chancer pludselig omsættes for at kunne retfærdiggøre sig selv, og det bliver et tungt pres over tid, som jeg tvivler på, han holder til.
Kongen af København 11:59          
Det er da virkelig også bare fordi de gennem smadre mere eller mindre tilsvarende hold som Ludogorets, Basekhir og Braga når de har mødt dem de to gange de har spillet europæisk. Helt sikkert da :)
MadsLeb 12:13          
@sansiro

Hold da op hvor du glipper hele pointen i mit indlæg.
Smukt at bedømme Hoffenheim ud fra en kamp... Normalt er Hoffenheim et teknisk stærkt hold og naturligvis er tempoet højere i Bundesligaen end i Superligaen.
Har jeg vurderet Hoffenheims niveau ud fra én kamp? Nej.
Jeg har endvidere ikke sagt at tempoet i Bundesligaen ikke er højere end i Superligaen. Jeg skrev at hele Hoffenheims hold havde meget svært ved at spille i det tempo man gerne ville, hvilket resulterede i mange katastrofale afleveringer og boldtab. At træneren så efterfølgende siger at Skov skal et tempo op er at skyde langt ved siden af mål, da det ikke var Skov som var problemet. Han spillede generelt en anonym kamp, og der var i hvert fald en 3-4 Hoffenheim spillere som klarede det væsentligt dårligere.
Og for mig er der ingen tvivl om, at Hoffenheim til enhver tid kunne vinde over FCK, som ville kæmpe en kamp for at undgå nedrykning.
For det første: hvad har FCK med mit indlæg at gøre? Nok står der i min signatur at jeg er FCK-fan, men det har da absolut intet med mit indlæg at gøre?

For det andet: så synes jeg at du overvurderer både Hoffenheim og den tyske liga. Jo, Bundesligaen er niveauer over den danske liga - men det er FCK jo reelt set også. Derudover er der i Bundesligaen enorm stor forskel på toppen og bunden af ligaen.
Udover at det var sæsonens første kamp mod Eintracht Frankfurt på udebane, hvor stemningen er noget mere intens end i Parken.
Om det var sæsonens 1., 2. eller 3. kamp er da fuldstændigt irrelevant, ligesom det også er irrelevant om hvorvidt du synes at stemningen er mere intens i Frankfurt end i Parken. Det har jo absolut intet med det jeg skrev at gøre.

Desuden: har du overhovedet set kampen? Skov virkede ikke påvirket af tilskuerne, så er lidt uforstående overfor hvordan at det kan være et argument? Som sagt spillede Skov en lidt anonym kamp, på en dag hvor flere Hoffenheim-spillere blev udstillet - og Skov var ikke en af dem.
Mandag 16. september