Luk

Hoffenheim efter exit: Skulle aldrig have tabt

| Europa League | 0 kommentarer

Infoboks

RB Leipzig - Hoffenheim
Bundesliga (16/04)
Oddset 1,37 5,30 7,50
bet365 1,33 5,50 8,00

Hoffenheims cheftræner, Sebastian Hoeness, mener ikke, at de skulle have tabt til Molde i Europa League. Nu er deres opgave, at de skal rejse sig efter den store skuffelse.

En af torsdagens helt store overraskelser i Europa League var, da norske Molde sendte Hoffenheim ud af turneringen.

Tyskerne havde et hav af chancer og burde have vundet opgøret stort. Men de udnyttede ikke de mange muligheder, og derfor løb nordmændene med en 2-0-sejr.

Og det er et resultat, som Hoffenheims cheftræner, Sebastian Hoeness, har svært ved at forstå.

- Jeg havde svært ved at falde i søvn. Vi har gennemført en grundlæggende analyse af kampen. Der var naturligvis meget skuffelse, men vi er nødt til at rejse os hurtigt igen, udtaler Sebastian Hoeness ifølge Hoffenheims hjemmeside og fortsætter.

- Hvis vi ser på statistikken, skulle vi aldrig have tabt. Det er vores ansvar. Det er klart, at vi alle er skuffede, men som atleter er det en del af jobbet at rejse sig igen. Det er det, som vi vil gøre nu.

Robert Skov var ikke en del af nedturen mod Molde, da han har siddet ude med en længerevarig skade, men til weekendens opgør er der en chance for, at danskeren igen er til rådighed for Hoffenheim.

- Vi kom ud af kampen uden yderligere skader. Det kan være, at Robert Skov er tilbage hos os på søndag, men ellers er det den samme liste af fraværende spillere som før, fortæller Sebastian Hoeness.

I søndagens opgør i Bundesligaen skal Hoffenheim en tur til den tyske hovedstad, da de tørner sammen med Union Berlin.


Af Raymund Nelausen
Fredag 16. april