Luk

Hoffenheim satte Wolfsburg på plads i BL

| Bundesliga | 0 kommentarer

Hoffenheim formåede lørdag vende 0-1 til 3-1, da de slog topholdet fra Wolfsburg i Bundesligaen i et opgør, hvor Jacob Bruun Larsen var eneste dansker på banen.

Wolfsburg har fået en fremragende start på Bundesliga-sæsonen, hvor de efter fem runder var placeret på andenpladsen med 13 point.

Lørdag skulle de så op imod Hoffenheim, der ikke havde nogle danskere med fra start, da Jacob Bruun Larsen og Robert Skov var på bænken. Bruun Larsen ville dog komme ind i slutfasen.

Hjemmeholdet fra Hoffenheim har fået en svær start i Bundesligaen, da de kun havde vundet en enkelt kamp, og de fik da også den værst tænkelige start lørdag, da Ridle Baku var på pletten.

Efter 25 minutter gjorde Wolfsburg-spilleren det nemlig til 1-0, da han modtog bolden på kanten af feltet og bragede bolden op i det ene hjørne. Et fremragende mål af Baku.

Det lignede derfor, at de to mandskaber ville gå til pause med en 1-0-føring til gæsterne, men lige inden pausefløjtet dukkede Andrej Kramaric op bagerst i feltet efter et hjørnespark, og så kunne kroaten heade Hoffenheim tilbage i kampen.

Det blev dog endnu bedre for værterne, da de 16 minutter før tid også bragte sig på 2-1 ved Christoph Baumgartner. 

Her blev Pavel Kaderabek smidt i dybden, hvor tjekken efterfølgende smed et indlæg ind i boksen, og så kunne Baumgartner uden problemer sende bolden ind i netmaskerne til 2-1.

Kaderabek ville dog også på måltavlen, og otte minutter før tid var han hurtigst over en ripost, efter David Raum havde smasket et frispark på stolpen.

Det endte med at blive kampens sidste scoring i et opgør, hvor Hoffenheim dermed sikrede sig en 3-1-sejr over Wolfsburg i Bundesligaen.

Andetsteds fik Union Berlin også en sejr, da Kevin Behrens blev matchvinder kort før tid med sin scoring til 1-0 mod Arminia Bielefeld.


Af Raymund Nelausen
Onsdag 27. oktober
Tirsdag 26. oktober