Luk

Hoffenheim-træner: Svensson er positivt skør

| Tyskland | 1 kommentar

Infoboks

Hoffenheim - Hertha Berlin
Bundesliga (29/10)
Oddset 1,72 4,00 4,60
bet365 1,70 4,00 4,75

Hoffenheims cheftræner, Sebastian Hoeness, kalder Mainz 05's danske træner, Bo Svensson, for passioneret og positivt skør på sidelinjen.

Ovenpå landskampene i kvalifikationen til VM 2022 i Qatar den seneste uges tid henover weekenden, er det nu igen blevet tid til klubfodbold denne weekend.

I det tyske møder Bo Svenssons Mainz 05 i den kommende runde Hoffenheim på udebane, og inden kampen havde Hoffenheims Sebastian Hoeness en anderledes ros til den danske cheftræner, som han har lagt mærke til på sidelinjen.

- Bo Svensson har en klar spillefilosofi. Mainz spiller fysisk, aggressivt og skifter gear meget hurtigt efter at have vundet bolden. Udover dette er Bo passioneret og positivt skør på sidelinjen, udtaler Hoeness på pressekonferencen forud for kampen lørdag.

Hoffenheim-træneren mener hertil, at Mainz er en ubehagelig modstander, hvilket Bo Svensson nok godt kan lide at høre.

Hvorvidt han nyder at blive kaldt positivt skør på sidelinjen må så være op til hans egen fortolkning, men uanset hvad, gør den danske træner sig tydeligt bemærket, ligesom der virker til at komme en respekt om Mainz-projektet.

Inden kampen ligger Mainz syver med seks point i tre kampe, og Hoffenheim ligger nummer ni med fire point i lige så mange kampe.


Af Kristoffer Lind Pedersen
Torsdag 28. oktober
Onsdag 27. oktober