Luk

Holbæk undersøger intern uro

| Danmarksserien | 1 kommentar
Holbæk undersøger intern uro
Foto: Michael Nielsen

Trods oprykningen til 2. division er der intern uro i Holbæk. Klubbens bestyrelse udelukker ikke ændringer i spillertruppen eller lederorganisationen. 

Holbæk vender i næste sæson tilbage til 2. division, da holdet er rykket op fra Danmarksserien, men det betyder ikke, at alt er godt i den vestsjællandske klub.

Nordvestnyt beretter om, at en række spillere er utilfredse med manager Morten Skovby, hvilket formand Johnny Vejlebo Nielsen har bekræftet over for avisen.

Klubben skriver nu på egen hjemmeside, at man vil til bunds i sagen.

- Bestyrelsen er i gang med at afholde møder med spillere og nøglepersoner i klubben for at få belyst problemstillingen, for, med baggrund i disse informationer, at kunne træffe en beslutning vedrørende eventuelle ændringer i klubbens spiller og/eller lederorganisation. lyder det på hjemmesiden.

- Bestyrelsen ønsker på nuværende tidspunkt ikke at udtale sig yderligere om situationen og ønsker arbejdsro, indtil alle parter er hørt i sagens sammenhæng, men pointerer, at der aldrig må være enkeltpersoner, der stiller sig selv højere end klubben, og at organisation og spillertrup frem mod den kommende sæson vil være et setup, der kan gøre sig gældende i 2. division.

Holbæk er rykket op fra Danmarksserien med fire runder tilbage.

Se Superliga, Europa League og landsholdet Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Mikkel Nøhr

1 kommentar

bruger 161591 15:59          
der har altid været intern uro i den klub det er ikke nyt
Mandag 24. juni