LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Holdkammerat forstår Zahas exit-tanker

| Premier League | 8 kommentarer
Skandaløst forsvarsspil skaber Arsenal-chok: Lukker tre mål ind og taber på hjemmebane
Benteke chokerer mod Arsenal - se målet her
Bullseye: Premier League-spiller får bolden høvlet i skridtet fra to meter
Stærke Sterling sender igen City foran Liverpool - se alle målene i sejren over Palace her
Holdkammerat forstår Zahas exit-tanker
Foto: Getty Images

Scott Dann forstå godt, hvis Wilfried Zaha på et tidspunkt har ambitioner om at prøve en større klub end Crystal Palace.

Crystal Palace-stopperen Scott Dann forstår udmærket, hvis holdkammeraten Wilffied Zaha ønsker at spille for en større klub på et tidspunkt.

Zaha udtalte for nylig, at han er ambitiøs og gerne vil spille Champions League. Det forstår Scott Dann, siger han ifølge Evening Standard.

- Alle spillere vil spille på højeste niveau, siger Scott Dann.

- Han har ikke sagt noget uventet. Han stræber efter at blive den bedste, han kan, og hvis det betyder, at han skal videre på et tidspunkt, så er det sådan, det er.

26-årige Zaha har været en stor profil i Crystal Palace de seneste sæsoner, og derfor er det naturligt, hvis større klubber er ude efter ham, mener Dann.

- Når man har den kvalitet, så vil andre klubber uden tvivl kigge på ham.

- Der er ikke mange, der kan gøre det, han gør. Han har kvaliteterne til at spille på øverste hylde. Selvfølgelig vil vi ikke miste ham, men hvis der sker noget til sommer, er jeg sikker på, at det vil ske på den rette måde. Og han kommer ikke til at være billig, det er helt sikkert, siger forsvarsspilleren.

Wilfried Zaha har scoret ni mål i 33 kampe for Crystal Palace i denne sæson.

Se Copa del Rey-Finalen, Barcelona - Valencia Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Anton Græsdal Maajen

8 kommentarer

bruger 150263 16:10          
Liverpool ?
Jpp 16:33          
Synes du ikke, at de er ret godt besat med både Mané og Salah? Retur til United måske?
Peter Nielsen 16:46          
så imponerende er hans stats da heller ikke. Jeg ved godt at stats ikke siger alt, langt fra, men mon alligevel ikke Zaha ville have godt af at blive hvor han er. I en PL klub hvor han får fast spilletid og masser af muligheder for at udvikle sig og bevise at han er bedre end til et midterhold i PL.
Jpp 16:51          
Han er ingen ung herre længere, og han har netop været Crystal Palaces bedste spiller i de sidste to sæsoner. Skal han videre, er det nu.
Peter Nielsen 17:03          
Men er han god nok til en top6 klub. Vil det være nok for ham at komme til fx. Everton, som vel er et lille skridt op, eller ville han i tilfælde at at han ikke får tilbud fra en top6 klub blive hvor han er, hvor han er sikker på fast spilletid og fans elsker ham og medspillerne kender ham.

Selvfølgelig har løn også noget at sige, men hvis ikke en af top 6 klubberne melder sig ville jeg nok råde ham til at blive i Palace.
applause 17:17          
Han kunne da være en stor gevinst i Tottenham.
Mike1417 18:40          
Kunne det ikke tænkes at han kom til en anden liga?
Tirsdag 21. maj