Luk

Holdkammerat: Giv tid til Messi og Griezmann

| La Liga | 3 kommentarer

Infoboks

Real Sociedad - Barcelona
La Liga (14/12)
bet365 5,25 4,20 1,61
NordicBet 4,70 4,30 1,67
Oddset 4,60 4,30 1,65
YouBet 4,75 4,25 1,67
Se ALLE Barcelona kampe på Den Glade Gris
1 GRATIS MÅL-Øl til alle i Barca trøje eller tørklæde ved første Barca scoring
1/2 PRIS i baren (alle hverdage, i week-end til kl. 24)
LÆS MERE!

Antoine Griezmann har brug for mere tid til at opbygge et stærkt forhold til Lionel Messi. Det mener holdkammeraten i FC Barcelona Clement Lenglet. 

Antoine Griezmann har bidraget med fire scoringer, siden han skiftede til FC Barcelona i sommer. 

Flere medier, blandt andet spanske Marca, har sat spørgsmålstegn ved angriberens forhold til Lionel Messi, og Griezmann har ikke lagt skjult på, at starten i klubben har været svær.

Ifølge holdkammeraten Clement Lenglet, så er der dog ikke noget at bekymre sig om. Det gode forhold med Messi skal nok komme.

Det siger Lenglet ifølge Goal.com på et pressemøde efter Frankrigs 2-1-sejr mod Moldova i gårsdagens EM-kvalifikationskamp.

- Det samme skete for mig, som nu sker for Antoine. Dialogen kommer lidt efter lidt. Messi har en stærk gruppe omkring sig, han kommer godt ud af det med Luis Suarez, men han er meget åben, og kontakten kommer med tiden.

Lenglet understreger også, at det tager tid at vænne sig til Barcelonas spillestil, og derfor bør klubbens fans være tålmodige med Griezmann.

- Barca har en helt særlig måde at spille på, som Antoine ikke er vant til. Han har brug for tid til at tilvænne sig, før han kan præstere sit bedste på banen.


Af Benjamin Alexander Helbo
Fredag 13. december
Torsdag 12. december