Luk

Hollandsk stopper får to år i Vendsyssel

| NordicBet Liga | 4 kommentarer

Infoboks

De Graafschap - Excelsior
Eerste Divisie (17/09)
Oddset 1,55 4,10 4,90
bet365 1,53 4,00 5,50

Vendsyssel FF fortsætter oprustningen til den kommende sæson, hvor de nu har præsenteret hollænderen Thomas Oude-Kotte, der har fået en toårig kontrakt med klubben.

Vendsyssel har valgt at gå på weekend med et brag, da de har hentet flere nye spillere til truppen, og den seneste har de været en tur i Holland for at hente.

De har nemlig skrevet en toårig aftale med Thomas Oude-Kotte, der senest har været på kontrakt hos Excelsior, melder Vendsyssel i en pressemeddelelse.

- Thomas er en stærk og dynamisk spiller, som er meget aggressiv i sit spil. Udover det, har han et rigtig godt venstreben. Han kan både spille i bagkæden og på midten, hvilket vi ser som en stor fordel lige nu, da truppen stadig ikke er helt på plads. 

- Han er en meget professionel type, og vi er sikre på, at hans vindermentalitet og spilstil er noget, som vores fans vil blive rigtig glade for at se på, udtaler Søren Henriksen, der er Head of Sport Development i klubben.

25-årige Thomas Oude-Kotte blev i den seneste sæson noteret for 21 kampe i den anden bedste række i Holland for Excelsior.


Af Raymund Nelausen
Torsdag 16. september
Onsdag 15. september