LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Hollandsk træner er lun på jobbet i Brøndby

| Superligaen | 18 kommentarer
Steinlein kapitulerer: Tillykke til FCK med mesterskabet
Gammelby efter tvivl om selvmål: Det er mit, og sådan er det
Brøndby spiller guldet til FCK efter sejr i chanceorgie - se de tre mål her
'Uh, uh, uh': Brøndby-back drøner til kuglen og så sejler den i mål
'Det er så trist': Brøndby-talent båret fra banen efter grimt uheld
Hollandsk træner er lun på jobbet i Brøndby
Foto: Getty Images

Infoboks

Brøndby IF - Esbjerg fB
Superligaen Mesterskabsspil (28/04)
bet365 1,75 3,50 4,75
NordicBet 1,79 3,65 4,65
Oddset 1,77 3,65 4,70
Den hollandske fodboldtræner Andries Jonker, der er blevet tilbudt til Brøndby, ser Superliga-klubben som en god tilføjelse til sit CV, siger han til BT.

Mandag kunne BT fortælle, at den hollandske fodboldtræner Andries Jonker skulle være tilbudt til det fra sommer ledige trænersæde i Brøndby.

Nu har det danske medie talt med træneren, der har fortid som assistent for Louis Van Gaal i Barcelona og Bayern Munchen, og Jonker vil meget gerne kunne skrive Brøndby på sit CV, siger han til BT.

- Brøndby har et godt ungdomsarbejde og er en af de største klubber i Danmark. De har et godt ry i Holland. Jeg blev gjort opmærksom på, at de leder efter en ny cheftræner, og det har jeg overvejet, siger han til BT og fortsætter.

- Jeg har arbejdet for rigtig gode klubber i udlandet som Bayern München, Wolfsburg, Barcelona og Arsenal, og jeg tænker, at Brøndby ville være en god tilføjelse. Det er en topklub i Danmark, som vil spille i Europa og være Danmarksmester.

Jonker fortæller i samme interview, at han har taget kontakt til Brøndby-koryfæet Thomas Kahlenberg for at høre nærmere om klubben. De to har tidligere arbejdet sammen i Wolfsburg.

Se Premier League, Superliga og Europa Leauge Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement Advertisement

Af Jonas Dalgård

18 kommentarer

Pegefingeren 09:16          
Det lugter da lidt af et samarbejde

Det ligner umiddelbart også et spændende valg. Et flot CV af klubber, hvor han har erfaring fra. Dog er det ikke i længere perioder, hvilket også kan være en udfordring. Spændende, hvis dette kunne få Brøndby op på det næste skridt og være en faktor, der virkelig kunne byde FCK og FCM op til dans.
fck635 09:19          
Ja hvem vil ikke spille i Europa og vinde DM (i Denmark)
pervangsaa 09:31          
en ting er hvad man gerne vil, en anden er om man ævner det. Det må jo være gamle papirer han kigger i, når han tror at Brøndby spiller europæisk.
Trefemto 09:32          
Andries Jonker som ny cheftræner og Kahlenberg hentes hjem fra HIK som assistent?
CCDK 09:47          
Det er et interessant navn de er efter i brøndby men det kan selvfølgelig gå begge veje. Han har erfaring fra meget større adresser end brøndby men det kan også blive svært for ham når han ikke har nogen former for kendskab til klubben. Jeg tror han har eller får et lidt for romantisk billede af hvad brøndby er. Men noget skal der ske og tror ikke de får Hjulmand så det her må være det næstbedste?
Randomhero 09:50          
Det må jo være gamle papirer han kigger i, når han tror at Brøndby spiller europæisk.
Det er vel ikke det han siger? Der hersker vel ingen tvivl om at Brøndby gerne vil være mester og spille mere i Europa end kvalkampene? Han siger jo ikke at det er noget de gør/ er allerede nu..
bobeto 10:00          
Møllestenen var også assistent i en af de største klubber, inden han kom til Brøndby. Hvordan var det lige det gik??
Mandag 22. april