Luk

Holm provokerede AaB-fans: Brug for karisma

| 3F Superliga | 9 kommentarer

Infoboks

SønderjyskE - AaB 1-3
Superligaen Grundspil
35' 1-0 Emil Holm
38' 1-1 Louka Prip
54' 1-2 Kasper Kusk
90' 1-3 Louka Prip

Emil Holm fortryder ikke, at han provokerede AaB's fans ved sit mål. Vi har brug for noget vindermentalitet, og det giver jeg, siger SønderjyskE-backen.

SønderjyskE kom planmæssigt foran, men led alligevel et 1-3-nederlag hjemme mod AaB mandag aften.

1-0-målet scorede Emil Holm på straffespark, og efterfølgende fejrede han det ved at vende sig ud mod de medrejsende AaB-fans og holde sig bag ørerne.

Til TV3 Sport forklarede ham umiddelbart efter kampen, hvad jubelscenen gik ud på.

- Jeg fortryder det ikke, for jeg synes, vi har brug for mere karisma og moral på vores hold. Vi er nødt til at steppe op, og vi har brug for noget vindermentalitet, og det giver jeg til holdet, synes jeg, siger Emil Holm.

SønderjyskE var fint med i store dele af kampen, og det forsøger svenskeren at hæfte sig ved, selvom det kan være svært.

- Det føles lidt håbløst, men vi er nødt til stadig at tro på vores spil. Jeg synes, vi tog et skridt frem her, men vi skal stadig være bedre i felterne. Vi giver for mange lette chancer væk og er ikke kyniske nok offensivt, og så er det svært at vinde kampe, siger Emil Holm.

SønderjyskE har ni point for 16 kampe og ligger næstsidst i 3F Superligaen.

Se Emil Holms jubelscene og Milan Makaric' efterfølgende modsvar i klippet i toppen af artiklen.


Af Martin Schmidt

9 kommentarer

AaBager 21:27          
Forstår ikke man høre to skandinaver stå og snakke dårligt engelsk til hinanden, i stedet for deres modersmål. Der mangler nuancer, når de ikke taler deres modersmål.
Forstaardu 21:31          
Fordi det ikke er alle der forstår dansk -
glvardevej 21:37          
Fint med mig, gerne mere af den slags, bare god lir, og kan også godt lide spillere der har selvtillid selvom præstationerne ikke altid bakker det op.

Ift. sprogsnakken så er der virkelig mange danskere der har ekstremt svært ved at forstå svensk, især nogen dialekter af det (og vice versa) så jeg tror snarere at der ville gå nuancer tabt hvis de skulle forstå hinandens spørgsmål og svar.

Jeg er mere overrasket når jeg hører islændinge og især færinge tale engelsk i interviews, da de lærer dansk i skolen i mange år
AaBager 21:38          
Hvis du ser interviewet, ligner Holm mere en der ikke forstår engelsk og på et tidspunkt vælger han at slå over i svensk, for bedre at kunne udtrykke sig.
CLkommerhjem 00:28          
Virker sgu lidt dumt at spille smart i den situation Sønderjyske er i. Det virker også dumt at gøre i en kamp man ender med at tabe. Han gjorde det også i Vejle i foråret da han udlignede til 2-2 på straffe, men endte med at tabe alligevel.

Og for en god ordens skyld, jeg mener nøjagtig det samme hvis det er en VB´er der gør det, da vi er i nøjagtig samme lortesituation som Sønderjyske.
RVP 08:08          
Hvorfor ikke bare fejre en scoring ud mod egne fans? Virker underligt at forbinde vindermentalitet med et behov for at provokere.
Alle Achtung 08:13          
Det virker også dumt at gøre i en kamp man ender med at tabe.
ja, det burde han jo have vidst?

Jeg synes det er fint han prøver at ruske lidt op i det. Og så var den jo hellere ikke værre
Tirsdag 30. november