Luk

Holse: Man kan lære af typer som Bendtner

| 3F Superliga | 9 kommentarer

Infoboks

Dynamo Kiev - FC København
Europa League Gruppe B (24/10)
bet365 1,90 3,40 4,33
NordicBet 1,94 3,35 4,50
Oddset 1,87 3,30 4,70

FC Københavns Carlo Holse hilser tilgangen af Nicklas Bendtner velkommen og forsøger at lære af rutinerede spillere som eksempelvis Bendtner.

FC København sikrede sig på transfervinduets sidste dag tilgang til angrebet, da Nicklas Bendtner blev hentet til klubben.

Bendtner er dermed endnu en profil i rækken af FCK-spillere, som har landsholdsfodbold og store internationale klub-kampe på cv'et. 

At spille og træne med spillere som eksempelvis Bendtner er godt for de unge spillere på holdet, vurderer 20-årige Carlo Holse.

- Det er selvfølgelig fedt med Bendtner. Han er en god spiller, som har en masse erfaring både fra international fodbold og på landsholdet, så det er en spiller, man bare må forsøge at lære af, siger Holse til bold.dk. 

- Han er en af flere i truppen nu, som har stor erfaring fra landsholdet og europæiske kampe, og de typer må de unge spillere som mig forsøge at suge til sig fra.

Holse vendte denne sommer tilbage fra et lejeophold i Esbjerg og har i sæsonens første kampe fået 11 optrædener – seks i Superligaen, fire i Champions League-kvalen og en enkelt i Europa League-kvalen.

Carlo Holse er tilfredse med både sin egen og holdets start på sæsonen.

- Jeg synes, min egen start har været god. Jeg har fået spilletid i mange vigtige kampe, og jeg mærker god støtte fra både holdkammeraterne og Ståle.

- Jeg har selvfølgelig fået smag for det og arbejder hårdt på, at det bliver til endnu flere pladser i startopstillingen, men samtidig ved jeg også, at konkurrencen i så stor en klub som FCK altid vil være meget stor.

- Vi har fået en rigtig god start på sæsonen med sejre i de første kampe og kun et enkelt nederlag her til sidst i Aalborg. Vi spiller rigtig godt og har en virkelig stærk trup, og vi går et meget spændende efterår i møde, siger Holse.

FCK gæster søndag Hobro i Superligaen.  

Oplev F.C. København på hjemmebane i Telia Parken. Se kampprogrammet og mulighederne her!


Af Mikkel Nøhr

9 kommentarer

Cosmo79Kramer 10:46          
Især kan læres meget af de fejltrin, som Nicklas Bendtner ikke selv lærer noget af.
turbocharlie666 10:53          
Ja tag du en tur i nattelivet med ham, er sikker på du kan lære en masse, er det ikke nok, så kan i evt. invitere billen med ;D
Kronikz 11:00          
Cosmo og Turbo..
hold da op hvor vil i gerne læse noget der ikke står..
Moto1 11:12          
@Kronikz
Deres pointe er vel blot, at Bendtner bestemt ikke er et forbillede for unge mennesket på eller uden for banen - antager da ikke du er uenig i dette.
JoeB3rt 11:20          
forklar mig lige hvordan han ikke kan være et forbillede på banen?
Dorbjen 11:25          
@Moto1

Der står vel heller ikke noget om, at han er et forbillede nogen steder? Carlo Holse siger blot, at man kan lære af Bendtner på banen. Qua hans meritter på både klub- og landsholdsplan er det vel ikke forkert at han har noget at give videre til de unge spiller. At han nok så ikke er et forbillede, som man skal kopiere 1:1, det er en anden sag - det er ihvertfald ikke det artiklen omhandler, og formodentlig det Kronikz kommenterer på ift. de to foregående kommentarer.
Moto1 13:15          
Bendtner har bestemt haft fine meritter på banen, både for klub og landsholdet. MEEEN tager men et holistisk syn på hans profesionelle tilværelse, skulle Bendtner og de unge mennesker nok se lidt på William Qvist - der er sgu noget at lære!!
Onsdag 23. oktober