Luk

Holst lavede selvmål i Rotterdam-derby

| Æresdivisionen | 0 kommentarer

Frederik Holst scorede uheldigt i eget net, da han og Sparta tabte til bysbørnene fra Feyenoord, der havde Nicolai Jørgensen med i samtlige 90 minutter, i den hollandske Æresdivision.

I Rotterdam var der lokalopgør, da Feyenoord hjemme på De Kuip tog imod Frederik Holst og Sparta Rotterdam i Æresdivisionens næstsidste spillerunde.

Begge mandskaber scorede én gang hver inden pausen, hvorfor stillingen var 1-1 efter de første 45 minutter.

Tyve minutter inde i anden halvleg gjorde den tidligere Brøndby-mand Frederik Holst sig uheldigt bemærket, da højrebacken blev presset i en duel på bagerste stang, og så endte han med at sende bolden ind bag sin egen keeper.

I slutminutter lukkede Steven Berghuis til 3-1, kampens slutresultat. Feyenoord er derfor sikre på at slutte på fjerdepladsen i tabellen i år.

Andetsteds tog de nykårede mestre fra PSV sig en stille dag på kontoret, da det på fremmed græs blev til 3-3 mod ADO Den Haag.

I kampen mellem Groningen og Excelsior fik Kasper Larsen de sidste 25 minutter for værterne, der endte med at vinde med hele 4-0.

Andetsteds spillede Patrick Banggaard fuld tid, da han og Roda besejrede Venlo med 4-1 på fremmed græs. Unge Emil Riis Jakobsen fik den sidste halve time for hjemmeholdet.

Slutteligt står det fast, at Twente skal en tur ned i den næstbedste række i Holland, da traditionsklubben tabte med hele 5-0 i Vitesse.


Af Kenneth Hansen
Søndag 24. januar