Luk

Honda om AC Milan: Der var mange problemer

| International | 6 kommentarer

Infoboks

Bologna - AC Milan
Serie A (23/10)
Oddset 3,35 3,50 2,15
bet365 3,50 3,50 2,05

Keisuke Honda ser ikke glædeligt tilbage på sin tid hos AC Milan, da der var mange problemer og ingen strategi, og derfor burde han slet ikke have valgt klubben.

Japanske Keisuke Honda tørnede i perioden fra 2014 til 2017 ud for AC Milan, hvor han nåede at repræsentere Milano-klubben 92 gange.

Da Honda skrev under på kontrakten, var det som en drøm, der gik i opfyldelse for japaneren. Han fandt dog hurtigt ud af, at Milan, på dette tidspunkt, på ingen måde havde samme styrke på holdet som tidligere.

Han indrømmer derfor nu i et interview med La Gazzetta dello Sport, at han måske aldrig burde have været skiftet til Milano.

- Jeg tøvede ikke et øjeblik, da opkaldet fra Milan kom. Et par år tidligere havde jeg også været tæt på Lazio, men CSKA Moskva afviste buddet, udtaler Keisuke Honda og fortsætter.

- Jeg takker stadig Adriano Galliani for at lade min drøm gå i opfyldelse, men der var så mange problemer. I en anden sammenhæng må jeg indrømme, at jeg måske aldrig skulle have været skiftet til Milan. 

- Klubben havde ikke penge til at købe topspillere. Der var for mange 'normale' spillere, der fik muligheden for at bære trøjen. Milan havde heller ikke en strategi, da det føles som om, at der kom en ny træner hver tredje måned. Det var umuligt at få resultater.

I denne sæson tørner 34-årige Keisuke Honda ud for Neftchi Baku fra Aserbajdsjan.


Af Raymund Nelausen

6 kommentarer

puting kuneho 15:04          
Egentlig lidt arrogant af penge andre spillere ud på denne måde ... Når han ikke selv ligefrem var en superstar i Milan kaliber (som han henviser til)
magn6243 15:22          
Helt enig
Bobby Wrenøe 15:42          
Ved ikke om det er arrogant.

Han konstaterer vel bare, at drengedrømmen om at spille for selveste AC Milan viste sig at være en tam omgang - idet den tidligere glansperiode bestemt ikke længere var at finde.

Vel lidt som da JDT spillede i Milan - da havde de jo stjerner på alle pladser - fair nok JDT var ikke helt tosset, men i internationalt regi, hvor danske briller ikke findes, var han vel ret beset en god indskiftningsspiller (lidt OGS-agtig)

Hvis nu Honda håbede at det var lidt det perspektiv han skulle til ACM i, ja så forstår jeg ham til fulde.

Jeg har ikke læst det fulde interview, men af det jeg ser, fremhæver/ophøjer han ikke sig selv - blot at holdet var "ordinært"
puting kuneho 16:33          
Klubben havde ikke penge til at købe topspillere. Der var for mange ´normale´ spillere, der fik muligheden for at bære trøjen.
Selv hvis han mener at være en af de normale spillere. Så er det da ikke så fedt udtalt. For hvad berettiger så at han selv fik skiftet til Milan. Som "normal" spiller .. og ikke er andre :)
Hanzolo187 19:12          
Fed kommentar fra en middelmådig spiller :D
JallaKongen 19:34          
Honda selv var så bestemt ikke mere end en ganske ordinær spiller, og så absolut ikke trøje nr. 10 værdig.
Jeg tror næsten at selv jeg kunne sprinte fra ham på en god dag, hold da helt ferie hvor var han langsom - dog forstår jeg ham godt, at han sagde ja til Milan, for de kom fra en helt exceptionel god periode, f.eks. Chl finaler i 03, 05 og 07.

Der var nok ingen som forestillede sig den deroute som stod forude, og som Milan stadig kæmper for at komme ud af.
Lørdag 23. oktober