LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Horsens-anfører: Der skulle ske noget nyt

| Superligaen | 2 kommentarer
Officielt: Brøndby-bøddel ophæver i Ungarn - længes mod Danmark
Horsens-anfører: Der skulle ske noget nyt
Foto: Getty Images

Infoboks

SønderjyskE - AC Horsens
Superligaen Pulje 1 (31/03)
bet365 2,15 3,50 3,30
NordicBet 2,17 3,45 3,35
Oddset 2,05 3,45 3,60
Stream AC Horsens – Vejle Boldklub på Eurosport Player
Advertisement
Advertisement
Mathias Nielsen havde brug for nye udfordringer efter snart fem år i AC Horsens, hvilket er grunden til, at han til sommer rykker til Randers FC.

Horsens-anfører Mathias Nielsen skifter til sommer til Randers FC på en fri transfer, for han havde brug for, at der skulle ske noget nyt. 

- Først og fremmest har jeg brug for at prøve noget nyt og prøve mig selv af. Jeg har været i AC Horsens i fire et halvt år og fem år, inden jeg skifter til Randers, og jeg er stolt af det, jeg har været med til at opnå her i klubben, siger den 27-årige forsvarsspiller til klubbens hjemmeside.

- Det startede jo skidt, for klubben var presset økonomisk, men siden er det heldigvis gået fremad, og nu ser det godt ud i forhold til præstationerne i Superligaen, og økonomien er også blevet vendt. Jeg forlader en klub i en god udvikling, og det har været vigtigt for mig, siger Mathias Nielsen.

Forsvareren har hidtil spillet 116 kampe for AC Horsens, som han kom til fra Næstved i 2014. Det kunne være blevet til en hel del flere kampe, hvis ikke en skade havde holdt Nielsen ude i et års tid.

Mathias Nielsen har fået en tre-årig kontrakt med Randers, hvor han tiltræder til sommer, når Horsens-kontrakten udløber.

Stream AC Horsens – Vejle Boldklub på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Thor Carlskov
Fredag 22. marts